tirsdag 30. april 2019

Lefseruller tapas

Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Serverer du lefsene som en rett på tapasbordet regner du 3-biter per person ( ca en halv lefse).


Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas , koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . This Pin was discovered by Martine Laurhammer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Her får du forslag til . Noen som har forslag til hvilke lefser som passer best til tapas ? Sånn rent bortsett fra at lefseruller ikke har noe å gjøre på et tapasbor . Pakk da lefserullene inn i plast og oppbevar de i kjøleskapet.


Skjær opp tykke skiver som anrettes sammen med litt rucculasalat. Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt. Lefseruller passer veldig godt på tapasbordet, koldtbord og som fingermat!


En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas. En sikker vinner på tapasbordet, som en frisk forrett eller en enkel lunsj- eller middagssnack! Se hvor enkelt lefserull med laks kan tilberedes på salma. De siste årene har jeg galant styrt unna lefser på koldtbord og tapas , rett og.


Bland rødbeter inn i kremosten. Smør lefsene med rødbet-blandingen, legg på skiver av rull og strø over timian. Rull sammen og del lefserullen i skrå kubber. Takk til Renate for hjelp! Perfekt til en kveld med tapas.


Juletapas - deilige munnfuller med smak av jul. Bruk julematen og kombiner med andre gode smaker. Pulled laks trøffelsaus. Vi setter sammen et godt utvalg av retter etter ditt ønske, pris. Tapas og mat fra buffet.


Ein hyllnad til denne legendariske retten. Vi blir aldri lei tapas med masse gode og spennende smaker. Quinoasalat med grønnkål . Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten. I dag vil jeg dele en godbit som er . Retter som lefserull med lammerull, syltepinner og pinnekjøttbranade gir nye. Dette er kjempegodt, enten som en forrett til julematen eller som en del av et tapasbord.


Når du skal servere tapas. Jeg har brukt stykker. En lefserull med røkelaks og ostekrem. Spekeskinke med potetsalat i lefserull (g,l), Pris kr 3-. Røket laks med snøfrisk og dill i lefserull (g,l,f), Pris kr 3-.


Ceviche av laks på bladsalat og quacamole (f). Tillegg for focaccia og aioli ‎: ‎Pris kr 2- Minglemeny og varm fingermat snacks ‎: ‎Pris kr. Servert med focaccia og aioli ‎: ‎Pris kr 35- Cateringmeny - FRISTEREN CATERING fristeren.


FRISTERENS TAPAS : Albongidas med tomatsaus (spanske kjøttboller). Gambas al ajillo (scampi). Papas arrugadas (saltkokte kanaripoteter). LEFSERULLER MED LAKS, SNØFRISK OG RUCCULA. Etiketter: forrett, tapas.


Det fine med tapas er at mange av rettene er superenkle å lage, så her er det håp for alle! Kjempelettvint og kjempegodt! Disse passer som tapas , som en del av en buffet, som forrett eller bare når du har lyst på noe godt. Lefse med parmaskinke, basilikumkrem og soltrket tomat Lefse med parmaskinke, . Vi har satt sammen en tapas -buffet med.


Sunt og utrolig godt, en klassiker som sjeldent slår feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg