torsdag 22. desember 2016

Babysete test

Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på forbrukerrådet. Barnesete-test: Rekorder. Vi har testet babystoler.


Hvor mye de veier, hvordan selene fungerer, og hvordan kvalitetsfølelsen er. Se hvilken babystol som ble best i test her. Da er denne testen for deg.


Av de bakovervendte bilsetene vi har testet , kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Dette er en veldig god stol, . Babysetet kan også festes med isofix-base, men da får det lavere . I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och . Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest.


Likevel anbefaler han å kjøpe et eget babysete til de alle minste. TEST AV BILSTOLER FOR BARN: Nå er testresultatene av ti nye bilstoler for barn ute, og det er store forskjeller. Her er testens vinner og taper: . Er du vant med gamle bilstoler, kan du pustet lettet ut.


Toppscore i frontkollisjonstesten og bra score i sidekollisjonstesten og risiko for feilbruk- testen. Forbrukerrapportens tester av over 1babyseter , barneseter og beltestoler avslører at flere av dem ikke beskytter barna skikkelig. Godt testresultat for norsk babysete.


På jakt etter et babysete ? Norske BeSafe iZi Go oppnår toppresultat i frontkollisjonstest og kan skilte med svært liten . Et norsk sete fra HTS kommer aller best ut. Et godt babysete til den minste, er alfa og omega på bilturen. Vi på Jollyroom tar barnas sikkerhet på største.


Kiddy Guardian Pro som var best i test , med poeng. Det er fortsatt stor kvalitetsforskjell mellom barneseter som selges i Norge, viser en ny test. Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps også er bakovervendt. Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier . Ofte er det best i test kundene bruker som utgangspunkt. Ingenting i bilen har større verdi enn barna, og Volvos barneseter er testet og.


De særdeles grundige barnesetetestene utføres av den internasjonale testorganisasjonen ICRT i samarbeid med den tyske . Ta en titt på barnesetekatalogen vår, der du blant annet finner spedbarnsseter, bakovervendte seter og barneseteputer. Bruk konfigureringsverktøyet vårt for . Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og gode. Salg på bilstoler hos Mimmis. Maxi-Cosi, Concor Joie og Cybex. Pent brukt med base rosa og lilla farger.


Ikke utsatt for skader, dyr eller røyk. Vasket og klar for bruk. Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse testene så viktige å forholde seg til. Se nettsiden vår for mer informasjon.


Hele modeller er testet. Nok en gang er det den tyske bilistorganisasjonen ADAC og ICRT som står bak. De gjennomfører årlig Europas største og grundigste . De er testet til vanlig hverdagsbruk som hovedstol – for barnet, ved. Babysete , puter og spisebrett kommer som separat tilleggsutstyr som er . Deretter er det bare å klikke inn babysetet med den nyfødte i. Tester har nemlig vist at de aller minste premature barna kan få et lavt oksygennivå og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg