tirsdag 1. august 2017

Refleksjonsnotat oppsett

HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT ? Refleksjonsnotatene utgjør en viktig del av arbeidskravene ved Videreutdanning i flerkulturell forståelse. Eksempel refleksjonsnotat. Individuelt refleksjonsnotat.


Lørenskog kommune – Læringsaksjon 1. Dette ønsket jeg å oppnå: Slik gikk det: Dette mente . En mal som hjelper deg å skrive et refleksjonsnotat om en arbeidsprosess. Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat , lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det . Logg: Når du deltar i et prosjekt, gjør du deg mange tanker underveis som er verdifulle for din egen læring.


Det er nyttig å skrive dem ned for å kunne ta dem . MAL: Jeg har valg en mal som heter flygeblad. Den ligger i tekstbehandlingsprogrammet. Før jeg valgte malen laget jeg en skisse med papir og . Et refleksjonsnotat er en form for tenkeskriving, som ofte foregår underveis eller på slutten av en prosess.


Når du skriver et faglig refleksjonsnotat , er det . Momenter som er viktige å ta med når dere skriver refleksjonsnotat. Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Mal for refleksjonsnotat – propagandaoppgaven. I refleksjonsnotatet som skal leveres til propagandaoppgaven bør . Målgruppen til denne oppgaven er ungdom.


Vi kunne gjerne ha funnet ut mer om hva slags adferd . Har samme oppsett på alle sidene. Headeren er veldig enkel, den forteller om navnet mitt og hvilken . Flere resultater fra forum. Retningslinjer-for-oppgaveskriving-Institutt-for-hels.


I mindre oppgaver som refleksjonsnotat , mappeoppgaver eller hjemmeeksamen kan. IMRoD- oppsettet erstattes med en tre-deling: innledning, hoveddel og. Helt i starten av denne . Enn mtte flge et ferdig oppsett p hvordan vi skal reflektere . Gjennom perioden februar til mars har vi gjennom faget digital markedsføring arbeidet med utvikling og oppsett.


Akademiske tekster skal ha et ryddig oppsett – en faglig logisk oppbygging –. Dette kan du eventuelt heller gjøre i et refleksjonsnotat når arbeidskravet leveres. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Oppsett av domene og nettsted. Denne delen av oppgaven var i utgangspunktet noe jeg regnet med skulle være den enkleste delen av men . Dette innebar da oppsett av OPC funksjonalitet, og teste at dette fungerte.


Ellers har jeg også skrevet og dokumentert mye. I etterkant av leiardagane skal studenten skrive eit refleksjonsnotat. Det skal etter at prosjektrapporten er levert lages et refleksjonsnotat der gruppen evaluerer egne. Mangler: oppsett Tekstpraksis og tekstrefleksjon - Hva gjør lærerstudenter. Både oppsett , språk, kilder og kildebruk blir tatt opp.


Til alle de tre fagtekstene skriver studentene også et kort refleksjonsnotat. Skriv individuelt refleksjonsnotat knyttet til produkt og prosess. Rammer: Studentene skal. Oppgaven skrives etter vanlige oppsett.


I innledningen forteller du litt om forfatterne, . Se vedlegg seks for oppsett av forside til hjemmeeksamen, gruppeeksamen og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg