onsdag 30. januar 2019

Bra drikkeleker

Treger noen morsomme drikkeleker som engasjerer alle. Hva er din favoritt drikkelek ? Drikkeleker (med alkohol) - Mat og drikke 5. Her er en drikkelek som kan ta helt av. Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre . Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga.


Drikke leker er konge da aldrig aldrig leken er råå. Flere resultater fra freak. Fest-drikking - Mat og drikke innlegg 21. Er det noen her som har noen gode tips til forskjellige drikke leker ? Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Mangler: bra Denne appen får deg til å rødme - Tek. Selv om du altså kan bruke appen gratis, blir du veldig ofte oppmuntret til å kjøpe fullversjonen. Tør du åpne Pandoras Eske?


Velg hvor dirty dere vil ha det, og tilpass leken til Guttevors, . Såå, hvem er klare for å bli BØRST? Børst er den nye norske drikkeleken ! HolmsethLieth Productions er stolte av å legge til en ny dimensjon på vorset. Når mange tenker amerikansk drikkelek er ”beerpong” og ”flipcup” det. Det tar alt som er bra med beerpong og flipcup, og gjør det bedre!


Får ingenting bra for det. Dårlig opplegg hele spillet! Boytalk er tilbake og i dag svarer jeg på alt fra hva som gjør et ligg bra til hva gutter synes om at.


Denne uken lanseres drikkelek -appen Børst. Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke . Buzz Wire drikkespill, ideell for å live opp de beste festene og feiringene. Laget av plastikk og metall. Har dere noen bra drikkeleker å anbefale?


Problemet med drikkeleker er at jeg aldri husker helt hva vi har gjort. Russeguttens forsøk på å styrte en flaske vin gikk ikke særlig bra. Vorspielet økte også risikoen for fyllesjuke, blackout, ikke planlagt stoffbruk, ubeskyttet sex, skader og hærværk, konkluderer forskerne i en.


Konkurranse, lek og alkohol er sjeldent en bra kombinasjon, mener hun. Ganske bra ved å drikke øl - Drikkeflaske. Sleng inn dine anbefalinger av drikkeleker s blir det bra Mvh Vidar Hetlelid. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre siden bedre, finere og enklere å bruke.


Bra for både deg og oss! Bytt til desktopvisning . Av de spurte mente prosent at bowling ville være en bra øvelse, mens prosent mente at surfing . Finnes forskjellige drikkeleker for enhver situasjon, på lik linje som det. Så bra at de hadde det moro til tross for sin hemning :) At du ser ned . Som om ikke stemninga skulle vært bra nok fra før, så tenkte i alle fall Parc Fermé . Så hvis jeg sier: På hytta vil jeg . Du setter i gang en drikkelek for å få alle med i samtalen. Hvordan ville dere likt å bli. Vi har sett nye – her er fem tanker om potensielle drikkeleker.


Hackere – bra eller dårlig? Det er selvfølgelig ikke bra. Oversikt og regler for deg som ikke husker. Barfotløping – bra for deg?


The Tipsy Tourist er en bra spilleautomat som har fine funksjoner, og her er det gode muligheter for å vinne flotte gevinster – spesielt hvis du . Det var en sykt morsom kvel alle var sjukt gira og Norge gjorde det jo ganske bra i år så det var jo en fin bonus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg