torsdag 31. januar 2019

Jentetur storby

Jenteturer er som regel noen av de mest vellykkede og minnerike feriene vi har, og derfor er det ingen grunn til å slutte. Vi jenter kan ofte være litt kresne og . Se etter de beste og billigste flybillettene her og book jentetur her! Nesten som et lite slott er dette en perle i storbyen hvor gjestene skryter av god service og . Her er høstens beste storbyer for jenteturer.

Sjekk ut kjendisenes og ekspertenes heteste tips. Det finnes ikke noe så morsomt som å dra på jentetur. Kjærestetur, familiehelg – eller en ren jentetur ? Det kryr av gjøremål i Europas mest spennende byer. Vi har plukket ut storbyer som alle vil gi deg en uforglemmelig helg enten det er romantikk, opplevelser eller bare et avbrekk i hverdagen som står på menyen. Jenteturhele året til favoritt storby er populært for hygge, shopping og herlige opplevelser med.


Man blir fort forelsket i Barcelona når man er på jentetur.

Vi er fire jenter som skal på tur. Det er ingenting vi må se eller oppleve lissom, vi skal bare kose oss sammen med god mat og drikke:) Siden det . Denne storbyen , på grensen mellom Europa og Asia, vil fylle alle sansene dine. Du vil se bygg du ikke trodde eksisterte i annet enn eventyr, . Klar for en storbyferie? Utforsk de beste bysilhuettene, monumentene og restaurantene Europa har å tilby med vår liste over de beste . Trenger dere egentlig noe mer for en skikkelig jentetur til en storby ? Og hva med å dra til den mest kontinentale av dem alle i Norden? For gutte- og jenteturer : Polen.


Amsterdam til en fin storby å besøke for en weekend. Dra på spennende jentetur i høst. Jeg elsker kombinasjonen av storby og sydenstemning.


Den lille strandbyen Sitges . Planlegger jentegjengen din å dra på en jentetur ? Her finner du de beste reisemålene for en vellykket jentetur.

Når kvinner drar på tur går det unna i svingene. De svenske storbyene er som skapt for natteliv, shopping og ekte jenteturer. Reiseforslag på storbyferier fra Stavanger. Prisgunstige pakkereiser slik du vil ha de - søk og sett sammen din egen ferie.


Du kan ikke besøke Wroclaw uten å spise deg gjennom det enorme utvalget av restauranter. Som i de fleste storbyer kan du prøve retter fra alle . Fra natur og storby til mat og vin i Ann-Maris reiseoase. Ta en weekendtur i oktober til storbyen Brussel. Brussel er en europeisk storby som passer perfekt for par på tur, kjærestetur eller jentetur.


Du trenger ikke reise langt for å få en fullverdig storbyferie. Byperlen Göteborg byr på alt dere kan ønske seg av mat, kos og kultur. Selv om mye også passer for.


I går var det siste innspurt på Norwegian sitt høstsalg, og jeg fikk sikret meg nok en reise. Denne gangen ble det en søskentur til Riga på . Lei av turister, men likevel reiselysten? Har du vært på eller vurdert å reise på en jentetur ? Jeg har booket en langhelg til Storbrittania og denne gangen skal jeg mye lenger nord enn storbyen London som er stedet jeg har besøkt mest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg