tirsdag 19. juli 2016

Hvit mariusgenser

Mariusgenser , hvit , innsvinget damemodell - Side - Foreldreportalen. This Norwegian inspire circular-yoke sweater is worked seamlessly from the bottom up. The sleeves are worked first, for ease of checking gauge. Bli den første til å omtale produktet.


Marius genser fra SandensGarn i Tynn alpakka ull , hullstrikket genser som strikkes på . MARIUSGENSER - Unisex - White 06.

Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. StørrelseguideGarnalternativer. Elgen Elgar med hvit mariusgenser.


Her med en av LILLUNN Design of Norway sine Pleddkåper med Reinsdyr. Tema - Klassikere Voksen. Jeg mener å ha sett bilde av en lekker, hvit genser med en eller annen type . Dette er en modell tilpasset kvinner.


Vi har også modell til mann.

Hvit mariusgenser med vrangbord. Den hvite mariusgenseren begynner å bli ferdig. Begynner å bli lei av å strikke vrangbor så det bør . Da har vi også strikket en hvit mariusgenser og en blå mariusdress i str mnd.


Denne Pinnen ble oppdaget av Marie Sannes. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Jeg i fjor på denne tiden strikket jeg en mariusgenser etter samme.


Velg Farge, Grå, hvit , Marine Blå. Beklager, ingenting ble funnet i dette arkivet. Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Her sees en ny blå og hvit variant fra Carlings (699.-). Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen.


Troor det blir marius igjen :p. Har du en fin genser du vil vise frem, eller hvilke farger er fine sammen? Denne hundegenseren er svært myk og behagelig å ha på. God og varm mariusgenser håndstrikket i merino extra fine.


Et veldig varm, mykt og klør ikke garn. Genseren er strikket i fargene grå, hvit.

Nå er mariusgenseren til tantebarn og sjarmøren JensM ferdig! Jeg valgte også å gå for tradisjonell marineblå, men . Synes det er så delikat med hvit bunn. Cette épingle a été découverte par Jorunn Hage. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Norway Shop er en offisiell butikk for gensere fra Dale of Norway og andre norske merker.


Du kan kjøpe ulljakker til herre, norske luer og gensere i merinoull til . Altså synes vi at det er viktigere at en eller annen hvit dude ikke får pes for en tankeløs handling eller. Og det er egentlig den hvite det skal handle om nå. Denne har jeg strikket i høst, og jeg synes den ble så fin! Kanskje er det den matchende . Rød mariusgenser med hvitt mønster og hvit hals str mnd.


Strikket i drops Lima ull og alpakka. MERINOULL contains 1 merino wool. Lisbets hobbyblogg: mariusgensere i hvit, blå og rød. Jeg har strikket meg ensfarget hvit mariusgenser i alpakka-garn.


I stedet for kontrastfarget mønster så strikket jeg det vrangt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg