tirsdag 19. juli 2016

Tekst til konfirmasjonskort

Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. Leter du etter tekst til konfirmasjon ? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke tekster som passer til konfirmasjonen. Lurer du på hva du skal skrive på et konfirmasjonskort ?

Her får du mange eksempler på dette. Konfirmasjonskort - dikt. Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan. Vers 1: Solen skinner, livet vinker.


Tusen lykkestjerner blinker over veien du skal gå. Mangt forskjellig livet eier går du kun de rette veier skal du nok til målet nå. Men har ikke peiling på hva jeg skal skrive på kortet.

Tenkte bare å tipse om denne siden, her finner du det meste - både tekster og dikt som passer til konfirmasjon ! Skal i konfirmasjon i morgen. Kort til konfirmanten - hva skriver man? Flere resultater fra forum. Kanskje de som holder munn,.


Vi er bedt i en konfirmasjon som vi dessverre ikke kan delta på, da det kolliderer med andre viktige ting. Men vi skal sende kort og en gave med . Hva skriver man i kortet til konfirmanten? Her skal både utseende på kortet og teksten som står . I disse konfirmasjonstider, kan det være vanskelig å få de rette ordene ned på kortet.


Sitater til bruk ved konfirmasjon. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. Er du bedt i konfirmasjon ? Har du gaven klar, men er usikker på. En personlig og morsom tekst gjør kortet ekstra spesielt.


Her hos CEWE Japan Photo kan du lage personlige konfirmasjonskort med ditt eget bilde og tekst på.

Lag flotte invitasjoner, takkekort og bord- og menykort. Et fint dikt, en god vits eller en absurd tekst gjør mye sterkere inntrykk. Du kan velge tekst og motiver, og om du ønsker takkekort med plass til ett eller flere bilder. Fotball konfirmasjonskort til jente og gutt – doble kort. Kort med tekst til konfirmanten – rosa og blå med konvolutt.


I en hver konfirmasjon bør det leses et dikt til konfirmanten. KONFIRMASJONSKORT - ENKELT Å LEGGE TIL TEKST OG BILDER UTEN EKSTRAKOSTNAD. Nord-Aurdal Mållag gir og ut helsingskort med motiv og tekster av lokale kunstnarar, forfattarar og skribentar.


Et hyggelig personlig kort til konfirmanten eller jubilanten. Du velger selv hårtype, hårfarge og tekst på banner. Kan bestilles i Aeller A4. Enkel invitasjon til konfirmasjon. Prisen inkluderer: Bilde og din personlige tekst , trykt på et hvitt, tykt papir og med matchende konvolutter.


Etter stor etterspørsel begynte jeg å lage konfirmasjonskort både til gutt og jente. Jeg husker selv den dagen. Gå selvsikkert i retning av dine drømmer, lev det livet du har sett for deg.


I tillegg til det religiøse aspektet av konfirmasjonen, anses begivenheten også som en markering fra barndom til voksenlivet. Det er derfor ofte et ønske å gi en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg