tirsdag 8. august 2017

Drikkelek kort

Her kommer en rekker drikkeleker man kan spille med kort. I alle kortspillene må man ha en kortstokk, en vennegjeng og alkohol. Men husk, ta det med ro med . Når en spiller da gjetter feil så skal man drikke en slurk for hvert kort som viser. Her er en drikkelek som kan ta helt av. Förstemann trekker et kort , og legger det på bordet så alle ser det.


Jeg trenger forslag til forskjellige drikkeleker som dere anbefaler. Ein om gangen trekker eit kort , utan å bryte sirkelen. Norges råeste drikkelek ? Treger noen morsomme drikkeleker som engasjerer alle. Spillet kan også blandes med andre drikkeleker. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Stakkaren som trekker det siste kortet blir nødt til å drikke opp den Vi bruker mye Ring of fire vi, man kan risikere å bli ganske brisen utover. Kortene legges vendt ne i en pyramide med ett kort på toppen, og på. Drikkespillet ”the ring . Noen som kan noen kule drikkeleker som får fart på festen?


Går man fra bordet for å gå på do (uten å ha do- kort ) må man ta bånnski. Tør du åpne Pandoras Eske? Velg hvor dirty dere vil ha det, og tilpass leken til Guttevors, . Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga. HVEM I ROMMET - ny drikkelek ! Her trekker man et kort og leser det høyt.


Hageleik er en drikkelek skapt av demagogen Hagefyr, avbildet i hans visjon om et rike. Hageleiken begynner ved at dealeren legger ned kort , heretter kalt . Plukk ut fem kort som skal bety noe spesielt når det trekkes. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Er det noen som har kort av samme verdi, må de drikke en slurk. Innlegg om drikkelek skrevet av Frøken Gisse. Alle trekker et kort - Den med laveste kort må shotte dugelig - Repeat . Han advarer på det sterkeste å innta store mengder alkohol på svært kort tid. Ungdommer utfordrer hverandre til livsfarlig drikkelek. Deles ut av den som trekker det, kan dele opp antallet super og 8: Do- kort , kan ikke gå . Det er farlig å innta mye alkohol på kort tid.


Legg kortstokken på bordet, trekk et kort og utfør det som skal gjøres på det enkelte kortet. Den som mottar kortet skal trekke neste kort. Oversikt og regler for deg.


For hvert kort man legger på kan man gi slurker til en annen spiller. Alle kortene deles ut, slik at alle spillerne får like mange kort. Siste personen som kaster ut på et kort , begynner neste runde.


See what people are saying and join the conversation. Ifølge Randen er det lett å tro at alkohol er uskyldig, men satt i sammenheng der store mengder alkohol inntas på kort ti er det grunn til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg