fredag 4. august 2017

Flekk på lungene

En røntgenundersøkelse viste flekker på lungene. Han fikk beskjed om å vente i seks uker, for så å komme tilbake og ta nye røntgenbilder. Mange tilstander kan gi skygge på lungen. Infeksjoner og neoplasmer er blant de vanligste årsakene. Har tatt røntgenbilde av lungene , og det er oppdaget en mørk flekk på bildene.


Går nå og venter på videre undersøkelser. De fleste av dem som blir rammet av lungekreft, er mellom 50 . En fortetning på røntgenbildet av lungene kan gi mistanke om lungekreft,. For dager siden - Røntgen av lungene er en vanlig undersøkelse, og gjerne den første undersøkelsen som blir utført. Denne undersøkelsen kan ikke med . MØRK FLEKK : Legene mistenkte kreft da de så den mørke flekken på. Røntgenbilder av lungene til år gammel mann fra Preston i . Dersom det på røntgen sees en rundskygge som kan være en tumor, om det er en sammenfallende del av lungen , eller lungebetennelse, bør det gjøres videre . Jeg blir ikke frisk, sier 50-åringen etter to år . Stadium 4: Kreftsykdommen har vokst inn i organer utenfor lungen eller har . En kreftsvulst vil på bildet avtegne seg som en fortetning ( flekk , skygge), . Symptomene kan være langvarig hoste, . Kirurgisk fjerning av svulstvev i lungene gjøres i den hensikt å helbrede pasienten.


Vanligvis fjernes minst en lungelapp (lobektomi). Hos pasienter med redusert . Tidligere har det vært slik at om det oppdages en liten flekk på CT, . Etter mange undersøkelser med røntgenbilder hvor man kunne se flekker på lungen , ble det til slutt tatt CT i oktober, og jeg fikk diagnosen lungekreft for første. Til NRK forteller 43-åringen at det på sykehuset i Riga ble oppdaget en brun flekk på lungene , som førte til flere undersøkelser og til slutt . Hun navigerer seg inn i lungen , og trykker på en hvit flekk som skiller seg tydelig ut fra. I hovedbildet ser vi modellen av pasientens lunge.


Hei, jeg var til legen for kort tid siden,da jeg opplevde att jeg ble andpusten av selv å gå korte strekk. Sykdommen ble oppdaget da legene fant en brun flekk på lungene hans. Ifølge Norsk helseinformatikk kan Sarkoidose ramme mange organer, men først og . SENSOR: Den brune flekken på huden indikerer at du bør gå til legen. Lokalisert eller diffust.


Assosierte flekkvise subsegmentale eller diskoide atelektaser vanlig. Respekterer ikke lappegrenser. At det skulle være kreft i den, var ikke i tankene mine, men den lille flekken har. Sarkoidose er betennelse i lunger , lymfeknuter, hu led hjerte av ukjent. Også andre typer hudsymptomer forekommer: Små røde flekker.


Hvor stor sannsynlighet er det for at det ikke er noe farlig når man har flekker på lungene ? Man tenker jo selvsagt lungekreft med en gang. Den vanligste formen (ca. ) er bronkogen carcinom, det vil si en kreftform som oppstår i overflatecellene . Uansett ville jeg ikke gitt meg med en forklaring som har funnet svarte flekker på lungene og andre steder. Stå på ditt, og om du ikke får noe . Lunger med mange svarte flekker.


De forandringene man ser på røntgenbilder av lungene kan ha mange årsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg