tirsdag 30. oktober 2018

Middag fiskekaker

Har du barn som rynker på nesen når de hører at det er fisk til middag ? Da kan det være smart å forsøke å servere fisken i form av kaker. De aller fleste liker fiskekaker , det finnes mange forskjellige middager som passer til fiskekaker. Hva med fiskekakeburger, eller kan vi friste med en wrap med . Det finnes et hav av muligheter til spennende tilbehør til fiskekakene ! Her er tre forslag til en litt annerledes fiskekakemiddag.

Når middagen skal lages i en fei er dette et perfekt alternativ, ifølge kokebokforfatter Mette Møller. Gulrotmos er både sunt og god - og lett å lage. Og som den husmoren jeg er, synes jeg det er veldig kjekt å ha noen fiskekaker liggende på lur i fryseren. For denne middagen kan du lage på . Fiskekake -wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.


Fiskekaker er en populær middagsrett i mange hjem, men å finne på nytt tilbehør er ikke alltid like enkelt. Her har vi samlet tre enkle og .

Hos oss er fiskekaker hurtigmat de dagene vi virkelig ikke har tid til å tenke eller lage middag. Da blir det fiskekaker med pottmos og hermetiske . Fiskekaker er veldig godt og veldig enkelt, og også en super måte å få i seg mer hvit fisk på. Her servert med ovnsbakte poteter med timian, råkost og hvit saus . Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men . Oppskrift på Familiens fiskekaker med pitabrød.


Lofoten Familiens fiskekaker med pitabrød er en superrask og sunn middag ! Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille . I en hektisk kvardag kan det vere vanskelig å få til middag kvar einaste dag. Innimellom kjøper eg ferdiglagde fiskekaker på butikken som eg . Det starta med eit bilde på instagram som vekte . En sunn middag du trenger verken hakke eller skjære. Kun krydre og sette i ovnen. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i . Barnevennlig middag du lager på 1-2-3.


Fiskekaker med hjemmelaget tzatziki og pitabrød var en kjempe suksess hos oss!

Vil du ha oppskriften på en sunn, enkel og rask middag til familien? Findus Matlyst sine fiskekaker med masse fisk og grønnsaker! I butikken får man kjøpt gode fiskekaker som passer godt til en kjapp middag.


Her er en oppskrift der du lager potetsalaten selv, men den kan også kjøpes i . Fiskekaker inspirert av det thailandske kjøkken, servert med nykål og grovhakkede grønnsaker. Dette er en sunn middag på minutter, som både smaker godt og gjør. Gratinerte fiskekaker passer like bra til middag , som til kveldsmat . Lag hjemmelagde fiskekaker med purre - for helsen og miljøet!


Hvit fisk er næringsrik, har lite miljøgifter og er bærekraftig. Middagsoppskrifter to dager på rad! Mettende for både store og små, og passer like godt til middag som til lunsj. Nystekte fiskekaker , saus og potet, damp på kjøkkenet og duk på bordet.


Uansett om det er kokt torsk eller stekt makrell du sitter igjen med (eller litt av hvert), blir dette ypperlige fiskekaker i dag. Hjemmelagde fiskekaker er innmari godt . Fiskekaker i wrap - to dager på rad har dette vært middagen min, og jeg går rett og slett ikke lei! Både sunt og godt, og en kjappere middag skal . Med blandet råkost og rømmedressing blir denne hverdagsklassikeren ekstra frisk og fristende.


Hver mandag starter jeg ett nytt og bedre liv. Mer fisk og grønt, mindre snop, selvsagt ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg