Prøv våre tips, og få en ny smaksopplevelse! Denne middagen kan vi trygt plassere i kategorien Deilig søndagsmiddag! Skinkestek med rotgrønnsaker er barndommens søndagsmiddag . Klassisk tilbehør er rødkål, . Med saftig kjøtt, sprø svor, tykk brun saus, epler og svisker blir dette et måltid som samler familien rundt . Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. En rett som i seg selv er verd en feiring – og hva passer vel bedre en høstgrå ettermiddag i oktober? Ofte når vi har skinkestek blir det til at vi lager en ekstra stor stek, slik at vi kan lage.
En mager kjøttrett med deilige og fargerike grønnsaker. Passer utmerket til en søndagsmiddag. Og det trenger ikke å være svindyr viltstek, det kan rett og slett være rimelig svinestek, eller skinkestek om du vil.
Tilbehøret er også viktig. Jeg elsker bakte poteter. Og siden vi uansett skal bruke ovnen er det åpent mål. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Skjær svoren av skinkesteken men la fettet være igjen.
Stek en skinkestek og gni den inn med provencekrydder. Tradisjonelt tilbehør til skinkesteken er rødkål, kokte poteter og brun saus. Fra skinka kommer også stykningsdelene skinkestek , flatbiff, skinkebiff og snitzler. Edel lager skinkestek med ekstra deilig tilbehør. For mange hører skinkestek julen til.
Se hennes vri på den tradisjonelle steken. Tenkte vi skulle ha en god gammeldags søndagsmiddag i morra, og da falt valget på svinesteik, for det er yndlingsmaten til kjæresen min. Kokte gulrøtter, brokkoli eller rosenkål kan passe bra som tilbehør til steken. Røkt juleskinke er fast tradisjon hjemme hos oss i romjula, og har vært blant jentenes julefavoritter siden de var ganske små.
Skal ha på sparket familiemiddag i morgen og hadde en skinkestek på frysen. Har aldri laget det før, noen tips til tilbehør ? Riv limeskallet fint, og bland halve mengden med salt, grovhakket timian og rosmarin. Gni blandingen godt inn i steken, også . SVIN SKINKESTEK ,UTEN BEN OG SVOR SURRET. Noen oppskrifter på skinkestek med svor sier at man først skal grille svoren for så å ettersteke selve kjøttet. For meg er det en sikker vei til brent svor og knusktørt . LES OGSÅ: Hvor stor er en porsjon, egentlig?
Du kan også lage ovnsbakte grønnsaker og rødkålsalat som tilbehør til skinkestek , eller hva med en julesalat? Avslutt måltidet med en frisk . Svinestek med surkål og poteter. Det tradisjonelle tilbehøret tyttebærsyltetøy er nå med i pakningen.
Med den sprøeste svoren, herlig løkmarmelade og annet lekkert tilbehør blir dette garantert en matopplevelse for alle. Lager du skinkestek med appelsinkokte gulrøtter får du sprø svor, saftig kjøtt og smakfullt tilbehør på en og samme gang. Lurer du på hva du kan servere som tilbehør til juleskinken har jeg noen forslag her: Waldorfsalat – selvfølgelig….
Rosenkålsalat – for det er . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer . Det finnes mye godt tilbehør som passer til biff. Sprø svor, saftig kjøtt og smakfullt tilbehør , akkurat slik det alltid har vært. Med skinkestek og surkål blir snittene et middagsmåltid i seg selv.
Snitter er den folkekjære norske brødskiva kledd til fest som man gjerne serverer til . Vi har laget noen varianter av sauser og tilbehør til skinkesteken. Ta en titt og la deg friste!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.