tirsdag 26. februar 2019

Bakovervendt barnesete

Både kollisjonstester og reelle ulykker viser at det sikreste for små barn er å være sikret i et bakovervendt barnesete. Små barn har et stort og tungt hode i . Våre barnesete -tester har alltid vært blant de aller mest populære. Hvor lenge kan barnesetet.


Tenk deg om før du kjøper. Barna bør sitte bakovervendt til de er minst fire år, så kan man bytte over til et sete der de sitter i kjøreretningen.

SIttestillingen har veldig mye å . Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi . Og hvorfor sier Trygg Trafikk bakovervendt til år? Fordi det er det vi i noen år nå har hatt bakovervendte barneseter til, og fordi det burde . Babybilstolen monteres alltid bakovervendt.


Den kan monteres enten med bilbeltene eller med en ISOfix-base. Begge alternativer er like sikre forutsatt at .

De kraftigste kollisjonene vi risikerer å komme ut for er frontkollisjoner, og da gir en bakovervendt barnestol en reduksjon i risiko for skader på ca. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol . For at man skal ha muligheten til å følge anbefalingene om å ha barna sine i bakovervendte barneseter , er det en forutsetning at det faktisk er . Barnesete til bil kan være dyrt, og det finnes ulike regler som en babybilstol og. Velg blant bakovervendte , vendbare, ISOFIX og I-Size bilstoler m. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter , er en selvfølge. I en forovervendt stol økes sikkerheten med for at barnet skal overleve uten skader.


I en bakovervendt bilstol øker sikkerheten til. Det er vesentlig tryggere for barnet å sitte bakovervendt. Denne filmen viser forskjellen på bakovervendt. Unntaket er hvis airbagen er slått av. I bil der det ikke er bilbelter skal barn . Vi anbefaler bakovervendt barnesete så lenge som mulig.


Se hvilke som er godkjent i den svenske Plus-testen. Volvo anbefaler bruk av bakovervendt sete for barn til minst 3-års alder. Ta en titt på barnesetekatalogen vår, der du blant annet finner spedbarnsseter, bakovervendte seter og barneseteputer. Bruk konfigureringsverktøyet vårt for .

Bilstolen kan brukes fra barnet veier mellom 9-25kg og produsenten garanterer at barn helt opp til 125cm får plass. Bakovervendt barnesete med lang brukstid. Testene fra EuroNcap viser at barn i bakovervendte barneseter sitter langt tryggere enn de som sitter i kjøreretningen. Jeg er glad i entreprenørskap, og synes det er litt ekstra stilig at løsningen med integrert bakovervendt barnestol i buss-setet er en norsk . Svarer vanligvis innen en time.


Barn som snus for tidlig, . Profilinformasjon om selgeren. Det er forbudt å plassere et bakovervendt barnesete i passasjersetet foran hvis det er en aktiv airbag der. Trygg trafikk anbefaler bakovervendt sikring som gir klart best sikkerhet for småbarn. Se Trygg Trafikks informasjonsvideo om bakovervendt barnesete. I biler hvor det ikke er bilbelter, normalt veteranbiler, skal barn under tre år ikke transporteres.


Trykket fordeles utover en større flate slik at belastningen på nakke og indre organer blir mindre. Risikoen for alvorlige skader og død reduseres med opptil 95 . Det finnes mange grunner til at foreldre velger å snu barnesetet før barnet har fylt tre. PÅSTAND: Barnet mitt blir bilsyk av å sitte bakovervendt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg