mandag 18. februar 2019

Røde flekker på magen

Pityriasis rosea, forbigående hudsykdom uten kjent årsak. Utslettet består av tallrike røde flekker. Sykdommen er forholdsvis vanlig og opptrer hyppigst hos . Flekkete, ofte rødt utslett, er vanlig, og er en hyppig årsak til legekontakt.


Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste, er det trolig Cherry Angiomer. Noen får flere enn andre.

Andre ganger dannes det små røde forhøyninger der midden holder til. Ser du slike flekker samtidig med feber hos barnet må du raskt kontakte lege da. Vannkopper: Det oppstår røde prikker i huden som etter noen timer går over til.


Mange opplever å få røde prikker, såkalte cherry angiomer i huden. For Cherry aginomer, også kalt røde kirsebærflekker , er en vanlig årsak til at folk oppsøker . Rammer ofte navelen, og gir rød skjellende flekker i huden. Vitiligo er en hudsykdom som gir hvite og pigmentløse flekker i huden.


Vedlagt bilde viser prikkene på magen. Vanligste årsak til små røde prikker i huden er kirsebærflekker (cherry angiomer).

Disse utvikler seg så til rødt og kløende eksem, noen ganger med væskende blemmer. Videre har man morfea basaliom, som ser ut som et arr i huden, og overfladisk basaliom som ses som røde , skjellende flekker som gradvis blir . Disse flekkene er vanligvis forbundet med hudens aldring. De kalles gjerne en type angiom.


På huden vises de som røde fødselsmerker, og de kan være en . Disse er lysebrune flekker i huden som ofte kommer på . Diffus kutan mastocytose forekommer svært sjelden, og er større områder med rød , lett. Dersom det er plagsomme symptomer fra magen , vil mange ha hjelp av såkalte . Jeg har røde små prikker på magen , under brystene, og mellom. De klør ikke, men når jeg tar på de, så kjenner jeg at det er små klumper.


De gjør ikke vondt når . RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker , men også hudkreft, forteller . Røde kinn, mørkere hud eller strekkmerker? Det kan også oppstå mørke flekker hvor som helst på kroppen. Røde humper på huden kan skyldes rosacea. Vi er sikker på at du har blitt overrasket over å finne røde flekker på huden din mer enn én gang.


Vanligst er en uregelmessig vable omgitt av rød hud og ledsaget av intens kløe. Hver enkel vable varer relativt kort.

Vablene kan selv bli noe røde og slå ut på . Jeg hadde røde flekker over store deler av kroppen. Hei, nå de siste 2-dagene jeg har onanert har jeg plutselig begynt å få røde flekker på magen rett før jeg kommer, og det forsvinner etter 3 . Petekkier er karakteristiske blødninger i huden, mørk røde i farge, 1-mm i diameter. De forsvinner ikke dersom man trykker et glass mot dem fordi det er en liten . Det neste jeg gjerne vil vite er om prikkene er mørkerøde eller har en lysere rødfarge.


Samtidig opp daget jeg små, lyse prikker på kroppen, mest på magen. Symptomene på plateepitelkreft kan være flassende flekker eller en knute i huden. Den kan være hudfarget eller ha ulike røde nyanser.


Ved kraftig kløe som ikke blir bedre i løpet av uker. Kraftig kløe kan skyldes en alvorlig medisinsk tilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg