onsdag 26. juni 2019

Muffins med skinke og ost

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Bland sammen mel, olje, bakepulver og kulturmelk. Skjær kjøttpålegget, vårløk, lettere gulost og soltørkede tomater i små biter, og finhakk . Bland alt det tørre i en bolle, gjerne en food processor.


Tilsett ost og skinke i strimler.

Bland egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. Muffins trenger ikke være bare søtt. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke , ost , paprika og vårløk. De som følger meg jamnt og trutt kjenner nok igjen denne oppskrifta på matmuffins – det er nemlig matmuffins med utgangspunkt . Matmuffins passer fint til lunsj eller i . Perfekt som mellommålti til matpakka eller som tilbehør til supper og salater.


Disse ost - og skinkemuffinsene er kjempegode, grove og sunne.

Jeg lager alltid en stor porsjon av disse muffinsene og fryser ne slik at det . Med en grunnoppskrift på matmuffins og tre fabelaktige fyll, kan du fylle. Saftige og gode muffins – perfekt for å pimpe opp matpakka! Lises matmuffins er fylt med grovt mel, skinke , ost , paprika og vårløk. MATMUFFINS MED OST OG SKINKE.


Del opp spekeskinke i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene.


Disse muffinsene bærer sitt navn med rette for de inneholder mye ost. De som er vant til å bake muffins som dette vil legge merke til at de bakes uten olje eller . Perfekte til lunsj, i matpakken eller som turmat. NO: Når man snakker om muffins så tenker du kanskje mye.


Bakt med grovt mel og havregryn, med ost , skinke og grønnsaker i. Grove matmuffins med ost og skinke. Matpakkeballetten er i gang igjen her i huset, og det .

Her i huset er barna veldig glad i matmuffins med skinke og ost , mens de voksne. Disse fyldige og saftige glutenfrie matmuffinsene er fylt med ost og skinke , og er et smakfullt alternativ for deg som ikke tåler gluten. Det kan brukes som lunsj, middag eller kveldsmat, perfekt å ha med seg i farta. Legg i matboksen om morgenen, så har du ferske muffins til lunsj. Kutt skinke og ost i terninger.


Fordel røren i muffinsformer , og stek midt i ovn ved 200°C i ca. Nå er jeg gått lei av skinke og smeltet ost , så turen har kommet til lunsjmuffins med skinke , løk og gulrot. Bland alle ingrediensene sammen enten for hånd eller i en foodprocessor. Tips: Kokt skinke kan sløyfes eller erstattes av salami eller pølser med god kryddersmak. Disse skal jeg definitivt lage til frokost imorgen.


Og kanskje til lunsj og kveldsmat også! Disse omelett-muffinsene er skikkelig enkle å lage, . Dette er første gangen jeg prøver meg på salte mat- muffins , og disse ble utrolig gode. Denne oppskriften har jeg komponert selv, nydelige muffins med litt pizzasmak. Bruk de som niste,frukost, . Ost og grønnsaker smaker godt sammen og passer fint som lunsj, mellommålti kveldsmat eller turmat. Hvilke terningskast vil dere gi disse matmuffinsene, sier jeg.


Terningskast sier en, terningskast sier en annen. Vi har nok engang bakt, denne gang bakte vi matmuffins med ost , skinke og vårløk. De ble veldig gode og passer bra å ha med seg på tur da . Halvgrove muffins som passer til lunsj, frokost eller kvelds. Hva med å ta dem med til lunsj på jobben.


Hvis du er lei av trøtte skiver med svett . De er lette og luftige, og har en rundt og god smak. Rør inn mel, bakepulver og salt med en tresleiv. Vend til slutt inn grønnsaker, skinke og ost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg