fredag 28. juni 2019

Tapas lefserull

Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas , koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Serverer du lefsene som en rett på tapasbordet regner du 3-biter per person ( ca en halv lefse ). Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett.


Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem . Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas. En sikker vinner på tapasbordet, som en frisk forrett eller en enkel lunsj- eller middagssnack! Se hvor enkelt lefserull med laks kan tilberedes på salma.


Wraps med spekeskinke, kremost, salat og løk er kjempegodt. En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Og den med laks og kremost er en klassiker, og en av mine soleklare favoritter. Rullade er lett å lage som passer til koldtbordet, nistematen, tapas og.


Lefse med skinke og kremost - det er tapas på norsk! Lefseruller er enkle å lage og passer like godt som forrett som til juletapasen, og kan fylles med nesten hva det måtte være. Noen som har forslag til hvilke lefser som passer best til tapas ? Her får du forslag til . Lise Finckenhagen har brukt myk tortillalefse til sin lefserull.


Du kan også bruke vanlig potetlefse. Lefsebiter kan serveres som et mellommålti snacks, ventemat eller en smakfull liten tapasrett. De siste årene har jeg galant styrt unna lefser på koldtbord og tapas , rett og slett fordi de fleste inneholder hvetemel. Men etter at jeg oppdaget . Lefseruller er kjempegodt, enten som en forrett til julematen eller som en del av juletapasen Disse enkle rullene er fylt med lammerull og rødbetsalat.


De kan spises som et eget måltid eller skjæres i mindre biter og serveres som en del av tapas. Slik lager du enkelt smakfulle lefser : Lefser. Lefser med røkelaks, rødløk og kremost kan gjøres klar dagen i forveien. Det geniale med tapas er at man kan smake på veldig mange gode . I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt lager lefserull.


Norske råvarer er minst like egnet til tapas som spanske. Tenk bare på røkelaks, rogn, spekeskinke, norsk ost, jordbær, rømme, lefse – inviter til . Kjempelettvint og kjempegodt! Disse passer som tapas , som en del av en buffet, som forrett eller bare når du har lyst på noe godt. Kjøpte inn ingredienser etter oppskrift, men sto bom fast på punktet lefser. Jeg har spist mye tapas i Spania, men ennå aldri truffet på noen lefse eller . Lefserull passer utmerket som en forrett og som en del av et tapasbord.


Lefserull er enkelt å lage, spennende å servere og kan varieres etter sesong, anledning . Tips: - Jeg brukte for anledningen smøreost fra Violife . Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Tapas severes med følgende . Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da . Små munnfuller eller fingermat. Lefse og skiver av kjøtt for eksempel skinke, viltkjøtt ( har brukt roastbiff av rein).


Spekeskinke med potetsalat i lefserull (g,l), Pris kr 3-. Røket laks med snøfrisk og dill i lefserull (g,l,f), Pris kr 3-. Ceviche av laks på bladsalat og quacamole (f).


Tillegg for focaccia og aioli ‎: ‎Pris kr 2- Minglemeny og varm fingermat snacks ‎: ‎Pris kr. Vi setter sammen et godt utvalg av retter etter ditt ønske, pris. Hin dagen serverte jeg og lillebroren min på (snart) år tapas til resten av familien som var på besøk, og både liten og stor var fornøyd med . Jeg skal lage Laks i lefse til et tapasbord og tenkte å bruke røkelaks, snøfrisk og persille, men hva slags lefse bruker jeg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg