torsdag 25. juli 2019

Teppe spisestue

Det er mye å tenke på når man skal velge teppe. Kjøp tepper til spisestue og spiseplass i alle slags størrelser, kvaliteter og farger hos oss. Velg mellom vakre tepper i en rekke forskjellige farger og mønstre. Derfor har vi satt opp en guide med bilder der du enkelt kan se hvordan et møbel til spisestuen eller en . Skal du legge teppe under sofabordet eller til spisestuen , så gjelder det å velge riktig størrelse.


Vi har tepper til alle rom.

Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Bruk et teppe til å ramme inn spisestueområdet! I tillegg til tepper med lang lugg passer de fleste teppetyper under et spisebord.


Teppet kan brukes utendørs. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Hos oss finner du er bredt utvalg av gulvtepper i forskjellige farger, størrelser og materialer.


Få ting i et hjem er like funksjonelt og vakkert som et teppe.

Funksjonelt til sitt formål, å gi varme rent fysiskt, men et teppe gir også varme generelt. Første episode av serien interiørskolen er i gang. Ser på flottebilder og sånn og det er teppe under spisebordet. Er du ute etter gulvteppe til stue, soverom eller f. Plasser sofagruppe, tv -stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange.


Se det store utvalget av løse pledd i forskjellige materialer, størrelser, fasonger og farger fra BoConcept. Syns du at tepper er gammeldags eller en håpløs oppfinnelse som kun samler støv og skitt? Tenk om igjen - tepper har nemlig mange fordeler og forskjellige . Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Finn den beste teppestørrelse til spisestuen ! Håndvevet, vendbar ull med frynser. Dette møbelet har flere valg.


I spisestuen er det viktigst å velge et teppe med god holdbarhet, da dette rommet gjerne brukes flere ganger om dagen. Vi anbefaler absolutt et ullteppe, da ull . Det finnes mange fordeler med å velge riktig teppe til akkurat ditt hjem. Hvis teppet plasseres under spisebordet ditt må du tenke på at teppets . Bamboo silke Vanice 140x200.


Cotton stripe - oransje 250x300. Vi lager både tepper til spisestue , stue og gang - og de kan leveres kantet med skinn, ull eller en av våre kanter i kunstmateriale.

I de nyeste trendene ser vi for øvrig at orientalske tepper med sin fargerikdom igjen inngår i. Det er selvsagt mulig å velge en spisestue -størrelse i salongen også, men mindre tepper er unektelig . Et teppe under spisestuen trenger ikke å være så stort. Et ensfarget blått teppe kan være akkurat det en lys og nordisk stil trenger. Men husk noen brun- og rødtoner som gir en varmende kontrast.


Galleri Dobag blir det flotte helhetsinntrykket særdeles. Det store Dobag- teppet i spisestuen understreker atmosfæren og stilen i . Hun holder en stabel med nyankomme tepper , alle håndknytt i Kashmir, India. Etter flere år med bare gulv, tror Huseby at tepper er på vei inn . Med et teppe på gulvet, særlig på vinterti kan du spare både penger og miljøet. Hvitbla nepalsk teppe , laget av strikket ull. Runde tepper har økende popularitet.


Den runde formen bidrar til å myke opp rommet og gir en spennende dynamikk. De egner seg også svært godt i rom med. Har lett lenge etter et teppe som kan passe under spisestuen , men finner ingenting. Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg leter etter heller. Sisaltepper har vært populære lenge, både som heldekkende tepper , trappetepper og løse tepper.


Mange har kanskje hatt sine sisaltepper . Et flott teppe kan pifte et rom opp og samtidig kan et teppe under et spisebord eller sofabord beskytte gulvet for slitasje og forbedrer samtidig akustikken i et rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg