tirsdag 12. juli 2016

Spøkelse historier

Disse historiene er hentet fra Reddit hvor flere brukere forteller sin skumleste historie. Disse får det virkelig til å gå kaldt gjennom blodet. Til og med filmer som er basert på virkelige . Gutten som var spøkelse.


Det var en kveld jeg satt alene hjemme og så på TV.

Da bestemte jeg meg for å gå til kiosken. En rømt pasient i Skjomfjellet vekker størst uhygge hos våre lesere. Har du noen skummle historier ? Det trenger ikke være spøkelses historier. Om jeg tror på akkurat det er en annen sak, men kul historie uansett.


Uansett hvis det finnes spøkelser er nok de fleste anderledes . Seks uhyggelige historier fra virkeligheten som vil få deg til å grøsse. Les også: Er dette et spøkelse ?

Skummel historie her inne - Du er advart! OT-baren: Du står og venter på heisen opp til leiligheten din en mørk kvel dørene åpnes . Dette er en veldig gammel historie som ble fortalt av en fult voksen og. Norge er full av gamle sagn om varulver, hekser og spøkelser. I et nytt interaktivt kart kan man finne historier fra flere steder i ytre Nordfjord.


Nei det er jo ikke teit å tro på spøkelser er normal :). Det der var jo litt av en spøkelses historie faktisk,en sann en altså. Hver gang jeg går forbi maleriet av Octavia, hilser jeg på henne.


Uten unntak, sier Mehl til NRK. Skriv og del historier. En historie til undring og ettertanke! Historien handler om en gutt som kommer til skolen, der ingen er. Oppgåve: Å skrive om spøkelse , gjenferd eller andre overnaturlege hendelsar.


Han så at ikke mammaen hadde kommet hjem enda, men han brydde seg ikke. Han hadde lyst til å se på . Historier som kan oppfattes som skremmende følger - Les på eget ansvar. Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid - hør de sanne, spennende og grøssende historiene !

Shrek og vennene hans forteller skumle historier , Ginormica og Monstrene slåss mot mutantgresskar fra det ytre rom, og Shrek kjemper mot et spøkelse. Amerikansk politi skråsikre: Fanget spøkelse på film. FASCINERT AV SPØKELSER OG HISTORIE : Derfor har journalist Åsgeir Johansen kombinert dette når han nå inviterer til spøkelsesvandring i . Jeg tenkte vi skulle starte med å snakke om dette med å ha sex med et spøkelse.


Er det noen her som har hatt sex med et spøkelse noen gang? Før i tiden trodde jeg ikke på spøkelser eller ånder i det hele tatt. Britiske psykologer har forsket seg frem til at spøkelser er hjernens tolkning. Her er en perfekt idé for alle . Kvit og gul skrift på svart rygg.


Akkurat på grensa til Sverige går historier om spøkelset på Välgunaho. Til tross for dagens vitenskap og teknologi er folk flest glade i historier om spøkelser og overtro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg