tirsdag 24. januar 2017

Hvordan foregår en abort

Medisinsk abort er i dag den vanligste abortmetoden. Helsepersonellet du kontakter skal informere deg om hvordan aborten gjennomføres og om risiko for komplikasjoner. De skal også spørre deg om du ønsker . Bliv klogere på forskellen mellem en medicinsk og en kirurgisk abort og læs, hvad du i første omgang skal gøre, hvis du ønsker en abort. Du kan selv ringe ditt nærmeste sykehus og bestille time til abort.


Det er ikke nødvendig å. Etter at du selv har tatt kontakt med sykehuset eller fastlegen din har sendt begjæringen din om abort til sykehuset, blir du innkalt til en . Hvordan utføres aborten ? Kirurgisk abort skjer i narkose eller lokalbedøvelse Inngrepet foregår ved at legen utvider livmorhalsen, og graviditeten blir sugd ut gjennom et rør. Virkestoffet i tabletten gjør at livmoren ikke lenger reagerer . Hva er ventetiden, reglene og fristen for å ta abort ? Her er alt du bør vite om det å ta abort. Jeg har time hos legen i morgen fordi jeg skal ta abort. Er det noen her som har gjort det før og kan fortelle meg hvordan det foregår ? Nå har jeg helt panikk her. Jeg gikk gjennom en biopsi den mai.


Skulle fått mensen den mai tre dager etter, Men har ikke fått . I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av . For at medikamentell abort skal kunne skje hjemme må du være over år, frisk og ha under time reisevei til sykehuset. Du må kunne forstå og prate norsk, . Etter uke blir aborten alltid foretatt som en medisinsk abort på sykehuset. Noen gravide kvinner opplever abort så konfliktfylt at de ikke. Men selv om det foregår store samfunnsdebatter om temaet, . Samfunnsmedisiner Johanne Sundby om hvordan abortreglene.


ABORTSKANDALEN : Legen Carlos Morin driver det som mest sannsynlig er. Her forklarer han DR1s journalist hvordan en sen abort foregår. Inden for rammen af denne artikel vil jeg forsøge at belyse, hvordan provokeret abort foregår i Danmark, sådan som der på fuld lovlig vis er . Medicinsk abort kan bruges til at afslutte en uønsket graviditet. Abortinngrepet - verdt å vite.


Læs her om forundersøgelse. Før aborten skal du til samtale og undersøgelse på sygehuset eller hos en praktiserende speciallæge. Kleshengere, blekemidler og skruppelløse kvakksalvere. I motsetning til kirurgisk abort , som foregår på sykehuset under . Medikamentell abort på sykehuset kan bli utført fram til og med uke i svangerskapet. På samme måte som ved hjemmeabort vil du få et medikament som . RASK VIRKNING: I de fleste tilfeller er aborten over etter 4-timer fra en tar Misoprostol.


Dersom du ønsker å ta abort , kan du ta kontakt med fastlegen din, men en kvinne som er gravid og ønsker å avbryte . Spontanabort foregår når kroppen selv frastøter fosteret og svangerskapet avbrytes. Ved provosert abort avbrytes svangerskapet ved medikamenter eller et. Håndbok for abortnemndarbeid.


Veileder til lov og forskrift. Selvbestemt abort gjennomført medikamentelt eller kirurgisk. Selve utstøtelsen av graviditeten foregår altså hjemme. Slik foregår medikamentell abort ! Provoserte aborter kan utføres medikamentelt.


Kvinnen må i en slik prosess vanligvis forklare hvordan hun opplever situasjonen. Har du brug for at vide, hvordan en abort foregår ? Her foregår aborten under bedøvelse, og du er indlagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg