fredag 20. januar 2017

Hairport frisør

Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. Join LinkedIn today for free. Både drop in og timebestilling! Velkommen til en nyoppusset fresh frisørsalong!


Rask og enkel timebestilling - velg blant over 5frisør - og velværesalonger. Vi er meget stolte av vår nye profil! Det har vært en fantastisk reise fra idé til produksjon og resultat! Vi vektlegger kvalitet og personlig service . Besøk HAIRPORT FRISØR AS KLØFTA for en personlig konsultasjon med unike hår- og hodebunnsprodukter tilpasset dine behov. Finn din Kérastase-salong i . Vi ønsker deg velkommen til en av våre salonger i vestfold.


Locate your Kérastase salon . Etg på Nordbyen Kjøpesenter. Hair colour, haircuts and hair care in LØRENSKOG. Find your nearest hairdresser address and . I Norge i dag er det altfor mange som. Som vektlegger verdiordene engasjement, kunnskap og perfeksjon. Idag har teamet vårt vært på kurs hos . Camilla har vært frisør i mange år og er kjent for mange i nærområdet!


Vi gleder oss masse til å få henne i salongen fra mars! Follow us for inspiration! Har du en erfaring med HAIRPORT FRISØR AS som du ønsker å dele her.


Logg inn og legg til din omtale og rangering. Velg en annen medarbeider eller en annen dato. Når du bestiller time på nett i vår salong vil . This place is listed in the spesialbutikk category of the . Frisør kolbotn KOLBOTN HÅRSTUDIO. Kontakt Julie Rismoen, tlf. Men det gikk ikke som hun ønsket.


Besøksadresse, Romerikssenteret Trondheimsvegen -, Kløfta 8 Kløfta. VÅRE SALONGER — VI OPPFYLLER DIN DRØM! De er utrolig sterke på service og det å kunne gi kunden det lille . Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Våre salonger ligger spredt over hele Østlandet.


Offisiell foretaksinformasjon. Stiftet: Registrert: 22.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg