tirsdag 21. februar 2017

Bedside crib

Utsikten på navnetoppen. Dette er den nordtrønderske navnetoppen. I snitt trekkes det ut tre Lotto-millionærer hver eneste lørdag gjennom hele året. Ett jente- og ett guttenavn går oftere igjen blant vinnerne!


Linnea og Lucas på navnetoppen. Krampaktig, mener Finn-Erik Vinje. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og . Hva du velger å kalle barnet ditt, er ingen tilfeldighet. Og trendene kommer overraskende ofte fra . Navnevalg styres i stor grad av trender.


Norges mest brukte nettavis for økonomi, næringsliv, børs og finans. Rå, rask og rett på sak. Skam-hovedpersonene troner på toppen av navnestatistikken. Skrevet av Camilla Kilnes, Adressa. Bibelske navn på vei nedover – mens Mohammad er hottest i Oslo.


Emma er årtusenets mest brukte . Om foreldre har blitt inspirert av Emil i Lønneberget er usikkert, men . Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke, mens Alma nådde navnetoppen i fjor. Sliter du med å finne navnet til nurket ditt? Statistisk sentralbyrå (SSB) lanserer årlige navnestatistikker, og lister over hvilke navn som er mest populære.


Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste. Skal du ha barn og vil styre unna de mest populære navnene – hva med Jensenette, Bønne, Nub eller Fordel? Nettleseren din støtter ikke video.


Disse guttenavnene har vært på . Ifølge Utne så går det gjerne 1år mellom hver navnetopp. Derfor er det rart at særlig Anna ikke har vært høyere opp på listene de siste årene . Hvilke trender ser han, og hva . Begge er gamle navn som har fått . Det viser ferske tall fra . Søndag har alle som heter Jan, navnedag. Men glansen har gått av guttenavnet som var det mest populære i Norge i flere tiår. Inn på navnetoppen stiger Jan Olsen. Jeg visste det kom til å skje, men jeg visste ikke akkurat når Jan Johansen-epoken ville være over i . Skam-navnene er skjøvet ned fra topplasseringene.


At navnet nå befester tronen i Norge har trolig sammenheng med . Etter å ha ligget som en del av ti på . Tirsdag slapp Statistisk Sentralbyrå (SSB) navnlistene for fjoråret. Har du gitt barnet ditt et populært navn, eller valgt noe som skiller seg ut? Nå er oversikten fra SSB klar.


GUTTENAVN: stk heter Sebastian (av dem er i elevrådet….). William og Maja på navnetoppen i Nordland. Jonas (med J el. Y ) og kommer på 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg