tirsdag 21. februar 2017

Jentenavn som slutter på a

Fine jentenavn som slutter på A ? Forslag til jentenavn som slutter på -a ? Jentenavn som slutter på a - Navnedebatten. Flere resultater fra forum. Noen som har forslag på internasjonale jente navn som slutter på A ? Leter du etter et navn til en jentesom slutter på A? Denne siden gir deg en liste over jentenavn som ender på a. Ellers så er jeg ihvertfall sikker på at jeg aldri skal kalle en eventuell datter for et av disse navnene som slutter på -e eller -a som forsvinner i mengden: F. Lurer på om noen har flere forslag? Korte jentenavn som slutter på Y eller i eller ie.


Mange foreldre liker guttenavn som slutter på -er, -n eller -o nå, og jentenavn på - i, -ia, -ine og -ane. De går fint i vår tid med dagens behov for å . Det er lite oppsiktsvekkende i toppen, men mange spennende navn. Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a , som Linnea og Maja.


Bibelske navn og Emma Bibelske guttenavn er en trend over hele den . Hva navnet ender på har stor betydning for hvor poulært det blir. Trenden med jentenavn som slutter på -a fortsetter. De siste ti årene har jenter stort sett fått navn som slutter på A eller AH, mens guttene får bibelske navn. Emma var ikke bare det mest populære . Den skjøt virkelig fart på begynnelsen av . Hvorfor er det slik at jentenavn ofte ender på vokal mens guttenavn ender på konsonant?


Dette har å gjøre med måten navnet er konstruert og noe som ligger i . SKILLER SEG UT: Toåringens navn Conor John skiller seg ut fra topp 20- statistikken i både Vestfold. Slike gamle navn som ender på -ine og -a kan du lese mer om på side i boka. Stort sett ligger vi gjerne rett bak svenskene når det gjelder navnetrender.


De senere år har nivået for disse to navnetypene stabilisert seg . Kilde: El Instituto Nacional de Estadística. Søker du etter ord som slutter på navn ? Navn som begynner på en vokal. Denne nettsiden viser deg en liste over ord som ender på navn. Spørsmål: Jeg skal sende ut konfirmasjonsinnbydelse. Begge navnene slutter med S. Riksmålsforbundets språkquiz.


Lina Skandinavisk kortform av navn som slutter på -lina. Det er ingen påviselig grunn til at Alice skal ligge på topp år etter år, man forventer ikke at svensker skal ha jentenavn som slutter på noe annet . Får man ei jente i dag er det stor sansynlighet at navnet ender på -a , står. Ca av alle aktuelle jentenavn i dag ender på denne bokstaven, . Om babyene i denne barselgruppen ikke er helt treffer topp tre for Østfol vi finner ingen William, og heller . Navnet er en kortform av navn med leddet dora som kan bety gave eller. Dorothea eller Theodora. Jul, Østen og Gudbrand er guttenavn med røtter i Oppland.


Mens guttenavnene slutter på sju ulike konsonanter (-m, -r, -s, -p, -b, -l, -h) ender jentenavn på -a eller . På leting etter navn til en guttsom slutter på P? Listen på denne siden hjelper deg å finne guttenavn som ender på p. For sjette år på rad slutter prosent av jentenavnene på a eller ah. Det kommer riktignok hele tiden nye . I Oslo er Mohammad det desidert mest brukte guttenavnet. Nora fronter den stadig voksende trenden med jentenavn som slutter på -a eller - ah.


Over halvparten av jentenavnene slutter nå på -a eller -ah.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg