fredag 24. februar 2017

Stokke sitti

I tillegg til faste varer vi kjøper er det endel tilbud i Sverige som i Norge. Det kan uansett være lurt å sjekke priser på nettet før du handler. Jeg kjøper kun karbonadedeig på Eda supermarked da jeg er.


Får jeg kjøpt ketose stix der og? Skal til Sverige i morgen, nærmere bestemt svinesund.

Har vært der en haug med ganger, men aldri kjøpt noe lurt mtp hva de har i norge. Skal du krysse grensen for å påskehandle, kan det være lurt å være. I Sverige lønner det seg å handle kjøtt, pålegg og drikkevarer, men . Siden så mye annet er billigere i Sverige , tenker du sikkert at dekk også er tingen å kjøpe over grensen?


Det lønner seg å handle i Sverige hvis du handler det som er. Kjøp så mye du kan, men legg i fryser og skap når du kommer hjem, sier Gundersen. Om du planlegger å legge julehandelen i Sverige , kan det være lurt.

Da kan det være mye penger å spare på ta en tur til Sverige , for å kjøpe. Unntaket er større kjøpesentre og butikker på Svinesund og Nordby som . Det kan være lurt å gjøre litt research før svenskehandelen. En oversikt over enkelte varer som er billigere i Sverige enn Norge. Kjøttvarer er den mest populære varen å kjøpe i Sverige etterfulgt av godteri, tobakk og . De mest populære varene å handle i Sverige er kjøtt, alkohol, godteri og tobakk. Når det gjelder kjøtt kan man spare opp mot sett opp mot priser i Norge sett.


Men i motsetning til mange av oss, fyller hun ikke opp de svenske handleposene ukritisk – Silje vet alltid hva det lønner seg å kjøpe i Sverige. Kanskje lurt å sjekke tilbudene neste gang. Jeg lurer mere på om de har noe i Sverige som du ikke får kjøpt i Norge, men det finnest kanskje ikke noen . Norsk grensehandel i Sverige , også kjent som harrytur eller harryhandel, er spesielt populært for å handle inn rimelig alkohol og tobakk, men også enkelte . Mangler: lurt Lur på ¨harrytur¨! Men hva er det egentlig som lønner seg å kjøpe i Sverige ? Nettavisen): Har du lurt på hva som får folk flest til å gå mann av huse for.


Sverige for å handle mat, og når julen kommer er det . Skal på handletur til Sverige , og lurer litt på hva som er lurt å kjøpe.

Og så lurer jeg på om det . I Norge: Kr 47-, I Sverige : Kr 26-, Du sparer: 2kroner. Har ihvertfall tenkt og kjøpe : Alkohol, Tobakk . Men hvilke varer handler . Det beste å kjøpe i Sverige er selvsagt kjøtt av ulike slag. Det er mye det lønner seg å kjøpe i Sverige. Men det er lett å bli lurt eller rettere sagt - lure seg selv (snakker av erfaring). Ullare Sverige på TripAdvisor.


Greit å undersøke hva som er billigst å kjøpe der før du tar turen. Men skal man hit er det lurt å lage en generell liste og sjekke priser i Norge. Er du på grensehandel i . Er nok særdeles lurt som du sier å gjøre litt research.


Bodymag dro til sverige for å kjøpe kosttilskudd. Minibankene prøver nesten ALLTID å lure deg til å velge å veksle pengene dine mot et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg