fredag 4. august 2017

Cape til bunad

Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele. Halvlang cape til Tromsbuna sort med rødt for og hette. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Sort cape til festdrakt eller bunad. Om en ønsker kan en sy på en .

Cape lukkes i hals med hekte. Håndlaget, varm og lun cape til bunaden i 1 ull. Brokadefôr og original spenne i sølv. Bilde av Nordlandscape grønn.


Bunadscape til trønderbunad inkludert sølvspenne i halsen. Det originale cape til Trønderbunaden Capen finnes i blå ulldamask med svart fòr. Flotte festdrakter til dame og barn nå til reduserte priser.


Klikk på link og se utvalg.

Sølvet som brukes er spesielt utformet til denne bunaden av gullsmed Rørvik i Mosjøen. Skjorte, cape , hodeplagg og sølv kommer i tillegg. Som er tegnet og utarbeidet av arkitekt Halvdan Arneberg Bunaden er inspirert av typiske malte elementer i . Sølv, cape og sko kommer i tillegg.


Her er et utvalg av bunadscapene våre. Mørke blå cape til bunad og festdrakt. Den er i fin ullblanding og festes med bunadshekte i halse. Capen har ton-i-ton broderier bak på ryggen. Eventyrlige cape som kan brukes til alle typer festdrakter.


En cape luner godt på kjølige dager, og kan være godt å ha i bakhånd. Standard cape av ull klede. Kort jakke til Graffer bunad. Du bruker vel ikke sminke, solbriller eller nylonstrømper til bunaden ? De fleste bunader har tilhørende jakke eller cape.


Haugesund sentrum medlemmer - brukt inventar. Vi har to butikker og ein systove i Oslo sentrum med bunader , bunadsølv og anna bunadstilbehør frå dei . Eksempler på caper jeg har sydd og har for salg.

Andre varianter av caper kan også lages på forespørsel. Ny Nordlandsbunad cape bunadscape til . Finn den som passar til akkurat din bunad. Laga på Voss med livstidsgaranti. Nydelig sort cape med rødt innerfor som matcher barnebunad fra Frankies.


Strikkede svare ullsjal er vist ok til bunader generelt. Men jeg tenker at så lenge det er helt enkelt og i tradisjonell look, så må da en svart cape. Vi har et stort utvalg av materialpakker til Nordlandsbunad ! Hefte for Brodering av Nordlandsbunad. Velg Lin eller Strykefri.


Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under . ROSENBERG cape passer til alle bunader og festdrakter. Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre, Nordfjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg