tirsdag 28. november 2017

Når kommer posten

Alt av brev og små pakker kan bli levert direkte i postkassen. Jo større postkasse du har, desto mer får plass. Dersom en pakke er for stor, får du en lapp med . Ja, jeg vet det er en filleting.


Og ja, jeg er hjemme i babypermisjon.

Jeg irriterer meg nemlig litt over at posten her ofte kommer så sent. Anonymforum - Skravle - Foreldreforum. Når kommer posten hos dere? Flere resultater fra forum. Når er posten framme hos mottaker?


Kan jeg fortsatt levere inn posten på samme steder som i dag? Det kommer frem i høringssvaret de har sendt til. Dette er ikke et spørsmål om endringene skal skje, men når de skal skje, sier forbundsleder, .

OT-baren: Er det noe tidspunkt på dagen når posten skal ha kommet? Regner med at man ikke kan si et . Vil selvsagt ta kontakt med posten i nærmeste fremtid for å klare opp i. Noen som vet om man kan finne ut når posten kommer der man bor? Fant ikke noe på posten. Jeg har ikke bodd her så lenge så vet ikke av . Når pleier posten som regel å komme?


Posten - når kommer brevet frem innlegg 7. Leveres posten fortsatt på Lørdager? POSTEN VIL KUTTE YTTERLIGERE: Norske postkasser er tomme for brev to. Avisene kommer fortsatt. Kommer posten din tidligere eller senere enn før? Hjelp oss med å kartlegge endringene.


Skriv gjerne en liten rapport i kommentarfeltet! Velkommen til postennorge. Når du får et håndskrevet kort i postkassa føler du at noen tenker på deg. Alt de ønsker er at alt kommer frem til rett person, sier postbud Xiomara Alize .

Netthandelen kommer fortsatt til å øke kraftig, og postautomaten kan. Rent praktisk betyr det at når posten er levert, får beboerne en SMS om . Vi vil sende deg oppdateringer på pakkene, og si ifra når de er klare til henting eller . Jo lenger unna postkassa kommer huset ditt, desto mer bør du. Vi er nødt til å ha alt i skjønneste orden når den røde bilen kommer og henter . Du får din egen skuff og kode når posten kommer. Nå kommer snart posten bare annenhver dag. Da når du alle postnumre i Norge, inkludert øde steder hvor vi har . Da kommer de utover kvelden en gang.


STILLE: Det strømmer mindre post gjennom systemet, og posten. Post i Butikk kommer fordi folk sender og mottar færre brev, men . Etter krisen i vinter kommer omsider posten fram her i byen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg