torsdag 30. november 2017

Nynorsk dikt om kjærleik

Gled kjæresten din med et fint kjærlighetsdikt! Her har deler vi flotte dikt om kjærlighet som kjæresten din garantert kommer til å sette pris på. Eg elsker deg Siri, utbryt eg! Kvifor er du så vakker og smukk ei jente.


Din munn mot min er himmelen. Ditt kinn mot mitt er som .

Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet, samhold og nærhet. På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser. Så godt å kjenna armane dine rundt meg… lenge sidan no. Men i tankane er du tett ved sida mi. På oppdrag frå Hauge-senteret har Bodil Cappelen vald ut dikt til publisering på våre nettsider.


Alle dei sju bøkene til Olav H. Trenger du et godt sitat? Eit ordtak seier at kjærleik gjer blin dette er noko eg forstår no. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar.

Tenkte å ha noe slikt oppi de snope eskene, så må ikke være så langt, men tenkte det hadde vært koselig. Har funnet mange dikt , men ikke det rette. Håpet på at det var noen dikt intr. Skal ha det til et bryllupskort.


Blomster og brød : dikt om kjærleik. Annen klassifikasjon: S 839. VINNERMEDALJE: Med sjokolademedalje ble diktvinneren Helene Ottesen Rambraut (13) gjort ekstra stas. Denne høsten har den folkekjære poeten Helge Torvund samlet sine favoritt- kjærlighetsdikt fra hele verden.


I 1dikt om kjærleik finner du . Mangler: nynorsk 1dikt om kjærleik - Bøker - CDON. NRK ba denne trioen om å håndplukke Norges 1beste dikt : Eirik Vassenden som er professor i nordisk litteratur ved UiB, Marit Grøtta som er . Tidsskriftet er eit av få landsdekkande tidsskrift på nynorsk , og har. Eg åtte ikkje kjærleik og nokre andre skakande sjølvhatdikt vart nok . Eg fekk i alle fall positivt svar, og skreiv nokre forslag, i både nynorsk - og bokmål-versjon.


Ledig på hovedbiblioteket. Den folkekjære poeten Helge Torvund har samlet de beste kjærlighetsdiktene fra hele verden. Noen som har et fint dikt om kjærlighet? Dikt skrevet på nynorsk.

Forfatter: Odveig Klyve. Posts about dikt written by marteparte. Kjærleik - Trygve Skaug. Kåringa gjekk føre seg under arrangementet Intens kjærleik , og . Antologi ved Olav Foss Undertittelen er ”Fra Welhaven til Besigye”. Tekst på bokmål, nynorsk , svensk og . Hun er debutant og skriver på nynorsk om lesbisk kjærlighet.


Instagram Profile - enidealkilo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg