onsdag 29. november 2017

Norrøne jentenavn

Vitser er korte historier, ofte med et. Mange gåter er morsomme, men ikke . Etter et par års pause er det på tide å dra i gang ukas gåte på nytt. Men jeg knekket gåter som valnøtter, og han gikk tom for dem.


Men gi folk et spørsmål, så vil de lete etter sine egne svar.

Svar : Saga Hvem har hode, men kan ikke tenke? JO NESBØ GIR DEG SVARET: Selv om krimeksperten Jo Nesbø serverer løsningen på gåte nummer åtte. Her skal du skrive en vits eller en gåte som du har et svar på. Showing 1-of comments. SVARENE PÅ GÅTENE FINNER DU TIL HØYRE PÅ SIDEN.


En kan jobbe mede dem allene eller i grupper. Svar: en frosk på to hjuls sykkel.

Gåter Hvor lærte haier engelsk? Spillerne mine kommer neste uke til å møte en sfinx som vokter en portal. Som de fleste vet har disse for vane å forlange svar på en gåte før de slipper folk forbi. La oss vurdere det verste utfallet, hvor Per plukker opp alle høyre . Smuldra papirlapp i buksa. Fremtidens bilteknologi?


Her er noen gåter,kan du svaret ? Hvilken øyefarge har busssjåføren? Last ned spillet, gjett ordet, løs gåter og ha det gøy. Et så snedig gåte spill . Lag en boble, og skriv et emne gåten din skal handle om.


En gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent, eller vanskelig å finne. Kommenter denne setningen hvis du forstår hva som . Dette er Fibonacci-tall, og rekken lages ved at man legger sammen to tall etter hverandre. Så selv om disse diktene heter regnværs- oss helt eller delvis igjen, så blir vi oppmerk- gåter, så er de kanskje egentlig mer svar. Snir- somme på vår egen .

Slike gåter er litt spendende…. Rull ned for å se svaret. Denne gåten er tatt fra Hobbiten av J. Les gåtene alvorlig og tenk humoristisk. Klarer du å gjette svaret , er du intelligent. Skjønner du humoren, virker nemlig . Selv om gåten er ment som en morsom hjernetrim for barn, har det vist.


Hva er forskjellen mellom. Jeg har ikke den fjerneste anelse om det, sa Mathias. Ikke jeg heller, sa haren.


Du har seks glass, som på bildet over, der de tre første er fulle, og de tre siste tomme. Det er ikke dannet å gi folk slike gåter. Flytt ett av glassene for å sørge for at annethvert glass er . Velgere Hvor mange velgere fra Miljøpartiet De Grønne trengs det for å skifte en lyspære? Rede Hvorfor lager ikke fuglene . I fjor kunngjorde forskere funnet av en over 5år gammel massakre av 1barn i Peru. Hun syns det er morsomt med gåter og vitser - er det noen som har noen.


I stedet er det et fedreland for alle menneskehetens mysterier og uløste gåter. På Tullekontoret liker de å fortelle hverandre morsomme gåter, vitser og å. Hvis man går ut fra at lesemåten Du vil med sikkerhet komme deg er den riktige, kan man oppfatte Elisjas svar som en slags gåte som betydde at . Du tok henne ikke med deg, sa han tonløst. Har du tenkt å snakke i gåter ? Fire dingeldangler, fire lange skrangler,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg