tirsdag 21. mai 2019

Best i test bilstol

Modell: Når du har lest deg frem til hvilken type du skal kjøpe, er det på tide å finne ut hvilke modeller som har gjort det best i test. Barnesete-test: Rekorder. Vi har testet bilstoler.


Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Se hvilken bilstol som ble best i test her. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ?

Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet , kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner. Se tester av Cybex, Britax, Maxi-Cosi, Recaro og BeSafe mfl. I Prisguidens bilstol -guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Norske BeSafe iZi Plus er best av alle i Folksams nye barnestoltest.


Den har ny sidebeskyttelse og kan brukes bakovervendt til barnet er fem år. Er du vant med gamle bilstoler , kan du pustet lettet ut. TEST AV BILSTOLER : Stolene som kan svinges, kommer aller best ut av testen.

Det finnes mange ulike tester og best i test stoler. Vær kritisk og sett deg inn i testenes . Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med . Test av bilstoler for barn opptil kilo. Testen støtter opp under at bakovervendte stoler er klart best. Best i testen er barnesetet fra Cybex.


NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn. De aller fleste foreldre ønsker å velge den beste bilstolen til barnet sitt. Men hvordan finner du fram til bilstolen som passer for dere? Slik sikrer du barnet best i bil:. Ofte er det best i test kundene bruker som utgangspunkt.


Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse . Det er ikke lett å velge barnesete. Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier . Bilstoler fra noen av de mest populære merker. Kjøp din nye bilstol hos.


For dager siden - Veldig stram montering av bilbarnestolen grunnet frontbøylen. Monteres også med forankringsbelter.

Lik montering i for- og bakesete med . Testresultatene viser imidlertid at rendyrkede babystoler gir babyer best beskyttelse. Bruk derfor den tiden du trenger på å få nok informasjon om hvordan barna best er sikret i bilen, sier hun. Forbrukerrådet anbefaler derfor å bruke en dedikert . If barneforsikring kåret til best i test. Nok en gang er det den tyske bilistorganisasjonen ADAC og ICRT som står bak. De gjennomfører årlig Europas største og grundigste . I denne brosjyren finner du informasjon om hvordan du best sikrer barnet ditt i bil.


Vet du hvordan du sikrer ditt barn best mulig i bilen? Les også: Beste familiebil for deg og familien. Volkswagen bilstol best i test Besafe izi up Fix bilstol.


Recaro Privia vinner best i test i fire ulike tester , med sin isofix-base og gode brukervennlighet. Stor variasjon i NAFs siste barnesete- test. Et norsk sete fra HTS kommer aller best ut. Testen er en oppdatering av testen fra da BeSafe iZi Plus ble kåret til testvinner.


Men også i står iZi Plus igjen som eneste bilstol med scoren . Norske Besafe får best karakter i høstens store europeiske test av bilstoler for små barn. Läs vår stora köpguide med fler viktiga parametrar när du ska köpa bilstol. Länk till köpguide och alla våra tester av bilstolar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg