tirsdag 21. mai 2019

Når begynner barn å gå

Når du kjøper ny bilstol er det viktig å forsikre seg at bilstolen passer i bilen den. Barnesetet veier kg og kan brukes med en ISOFIX -base (ekstrautstyr). Selger lovte at det kunne monteres isofix i bilen som muliggjør feste av barnesete. Dette viste seg å være feil, noe som medførte at kjøpet kunne heves.


Buy our Stokke iZi Go XISOfix Car Seat Base by BeSafe to quickly install you. Barn over tre år skal ikke transporteres i forsete i biler uten bilbelte. Noen barneseter med Isofix -fester kan brukes i alle biler , men må ha enten et. I serien vi har er det slik at isofix festet er litt langt inn mot midten, dette gjør at det i praksis er bare plass til en person i tillegg til barnesetet.


Listen er oppdatert pr 16. Er ikke så veldig dyrt å legge inn isofixfester i bilen. Vi gjorde det før førstemann kom. Husker ikke pris, men var ikke til å dævve av.


Size er et godkjenning og merkesystem for isofix -monterte bilbarnestoler, internbelter og magepulter som bedrer sikkerheten til barn i bil. Den nye standarden gjelder kun for biler med isofix -fester. I følge Statens Vegvesen krever den nye standarden at alle seter testes for sidekollisjon, noe som vil . Vi prøvde å montere tre seter i bredden både med og uten isofix på alle bilene i testen.


De fleste biler har to isofixfester – ett på hver side i . Det betyr at festene tilfredsstiller Forbrukerrapportens . Enkelte nye biler har en liten pil som kan peke både opp og ned på dashbordet. To ISOFIX -fester i baksetet er et krav i alle nye biltyper. Du må være klar over at ikke alle isofix -barneseter kan brukes i alle isofix - biler. Mange barneseteprodusenter opererer med egne lister over . Isofix er et mekanisk festesystem som gjør det enkelt å montere bilbarnestolen.


Isofix gør det sikrere og nemmere at montere en autostol. Se demonstrationen af hvordan en autostol fastspændes til Isofix -beslagene på FDM . Tip til hvordan du finder isofix -beslagene frem i bilen , når du skal montere en autostol med isofix -beslag. Se hvordan du finder Isofix -beslagene . Informasjon om Isofix -feste for barnesete.


Stolens ISOFIX -armer klikkes enkelt på bilens ISOFIX forankringspunkter. ISOFIX -armene kan enkelt foldes vekk, så stolen også kan brukes i biler uten ISOFIX. Ta med barn og bil til butikken og prøv barnesetet skikkelig. Det er ikke alle autostole, som er afprøvet og godkendt til alle biler.


Den fortæller dig faktisk også om du har Isofix eller ej i bilen. Alle stoler i henhold til ECE 1passer til biler som er merket i-Size, men de passer også i biler med ISOfix feste, noe de aller fleste biler av . Er du på jakt etter en 5-seter eller 7-seter med plass til barneseter festet med Isofix -fester? Volkswagen Sharan og Touran er biler for deg. PRIMO BASE kan monteres med ISOFIX og et støttebein, eller med bilens trepunkts-sele og et støttebein.


Den er fleksibel og passer i mange forskjellige biler. Hvad skal du være opmærksom på, når du tjekker om bil og autostol. Har din bil ikke isofix -beslag, findes der også mange gode autostole til . Barnesete til bil kan være dyrt, og det finnes ulike regler som en babybilstol og beltestol. Babystol (0-kg), Småbarnstol (9-kg), Isofix kompatibel, Vendbar,. Derfor trenger de ekstra beskyttelse når de sitter i bilen.


ISOfix er et mekanisk festesystem som gjør det enkelt å montere bilbarnestolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg