torsdag 30. mai 2019

Hvitevarer sverige

Det blir Syden -temperaturer den neste uken på Østlandet. Det er ikke så vanlig at vi får så. LES OGSÅ: Ny varmerekord for mai. Mai er måneden da folk rett og slett ikke har Syden i tankene. Hvert år oppstår det et vakum i markedet der tilbud og etterspørsel rett og slett ikk møter hverandre.


Ikke for varmt nei, men heller ikke trøndersommervarmt.

Sånn grader hadde vært fint. Vurderer pinsa, så det er jo helt på tampen av mai da. Statsminister Jens Stoltenberg har allerede planene klare for neste års 17. Hosted by Utetrend and Syden.


Syden er et klubbkonsept som holdes hver Tirsdag på Cafè Contra Bar i tidsrommet kl til kl 0 med . Gode tilbud til syden i mai med Ving fra Torp. Happy hour kan bestilles i morgen mellom klokken og 15! Pakkereiser, charterreiser og . Sankthansaften er båtfolkets jul og 17.

Slik hjelper du barn som . Prisen på Syden -ferie er rekordlåg for tida, med prisar ned i under 3kroner. Første reise: Simen Thygesen (15) og Sigmund Thygesen (52) fra Spydeberg hadde aldri vært i Syden før, fram til i mai hvor de reiste med . Vi satser på å reise til syden i 17mai uken. Er det noen som vet hvor det er varmest på denne tiden ? Vi ønsker kortest mulig reis så Thailand og . Alle billige reiser på restplass.


I påskeferien var billettprisene til Syden på topp. Nå, uken etter, har de sunket ned til. Hit bør du reise i helligdagsmåneden mai. Syden -turene til Spania, Hellas og Tyrkia får du nå for noen få hundrelapper. Rethymnon i Hellas med Ving kr.


Her finner du restplasser til Syden fra alle de store charterselskapene. Sammenlign priser, finn den beste reisen med Ving, Apollo, Star Tour, TUI og Detur. SYDENSOL: Lave priser og gode sommertemperaturer frister mange til Syden i mai. Her er et bilde fra den greske ferieøya Naxos tatt den 17. Siden 60-tallet har Syden vært et yndet reisemål for stivfrosne.


Jazzmusikerne Gunnar Johnsen, Dagfinn Kristiansen og Tor Ivar Andreassen spiller gjerne i Fredrikstad.

Men kanskje aller helst i en gresk . Jentegjengen på Øra følte de var i Mini- Syden. Norske Rednecks reiser til Syden , nærmere bestemt Gran Canaria. Noen gleder seg, mens andre er litt. Sommer, høst, vinter eller vår – det finnes ingen dårlig årstid for en romantisk ferie for to. Velg mellom flotte reisemål til neste kjærestetur til Syden.


I løpet av mai er det et turneringstilbud i NSG som vel mangler sidestykke. Uken har vært preget av snøfall i store deler av landet, selv om det står mai på kalenderen. Uken som straks er omme har gitt prosent flere . Vi gratulerer med uttaket Bekka.


Dermed blir det først tur til Spania, og så . Metrologene sier at vi har hatt hele sommerdager denne måneden, og de siste to ukene har vi opplevd skikkelig syden temperaturer. Flyprisene til Syden går rett til bunns: - Helt vilt! SAS har avslag på en rekke innenlandsdestinasjoner både i mai , juni og juli. Den gamle rekorden ble satt 29. Vestlandet bader i sol, mai viser seg fra sin beste side og det meste virker å være snudd opp ned.


Vi har en ekstremhelg bak oss. Mai har aldri vært våtere i Stavanger. Det gir vann på mølla for reiseselskapene som opplever rekordmange bestillinger til varmere strøk.


Jeg nekter å kalle dette en sommer, før jeg har vært i varmere strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg