mandag 29. august 2016

Annerledes bryllup

Og selve kronjuvelen på kakebordet – den o-store bryllupskaken – har gjerne . Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere! Flotte å se på, fantastisk smak.


Vi lager også kaker på bestilling. Flaks for meg som elsker bryllup Denne kaken lagde jeg på forsommeren. Kanskje til bursdag, konfirmasjon, 17-mai, bryllup eller noe annet som bør feires? Her kan du lage din egen eller velge fra vårt store utvalg. Tre kjoler, falske kaker og filming med droner.


Ja, hvis det ikke er nok gjester i bryllupet og de ønsker en stor kake , så sier det seg selv at man . Kaker til bryllup og fest i Stavanger. Tenk deg en konfirmasjon eller et bryllup uten kake ! En god kake hjelper på den gode praten under . Så, du planlegger din bryllup i Lucca, og alt går bra. Du har valgt blomster, ste fotograf, musikk og nå er det tid for den . Hvilken kaker hadde dere som er gift på bryllupsfesten deres?


Hver gang vi har fest i familien, har vi fokus på kakene. Det må være kaker for enhver smak, og som alle kan spise. Og ikke minst, det må være nok kaker. Men krumkaker synes jeg hører jula til og ikke i et bryllup. Men kan jo godt hende det er vanlig med krumkaker i bryllup ? Og vi har nok kaker , sant?


Jeg selv er ikke så glad i kaker , men er vant til at det går med ganske mye kaker i bryllup og konfirmasjon. Som regel blir det jo en del til overs, . Vi leverer vakre, sunnere og fantastisk gode kaker til den store begivenheten. Nedenfor har jeg samlet de 10 . Vi har kaker til bryllup og konfirmasjon, her er et lite utvalg av noen av kakene vi har laget. Vi har samlet våre beste tips til både mat og dessert til den store dagen. Et kakebord kan nemlig løses på mange måter – og hva frister mer enn en godteribar?


Våre dyktige konditorer hjelper deg å designe drømmekaken til ditt bryllup. Her ser du et utvalg av bryllupskaker vi har laget. Våre konditorer baker himmelske kaker til selskap og bryllup , og nå kan disse også bestilles hjem. Krem og bær er populære tilskudd på vårens kaker , og så godt som det. Mokka fudge kake er en uimotståelig sjokoladekake til bursdag, bryllup eller fest.


LEKRE KREMKAKER TIL ALLE ANLEDNINGER. ALLTID FERSKE BRØ BOLLER OG KAKER. Tradisjonsrike kaker og bakervarer laget av de beste råvarer og ekte. Tiden før bryllupet skal ikke bestå av stress og mas, la heller SULT ta seg av.


Bryllup , dåp eller jubileum? Hjemmelagde kaker kan medbringes i alle våre lokaler for et tillegg på 4- pr . Det er ikke alltid så lett å beregne hvor mange kaker man skal lage til et jubileum, og ofte er man for redd for å beregne for lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg