tirsdag 23. august 2016

Været i riga

Disse er kjappe og enkle å strikke, jeg brukte babyullgarn fra Europris og pinne 3. Legg opp masker og strikk riller i . ENKEL sokkeoppskrift - BARN. Oppskriften passer til disse garntypene: Garnforbruk. Her finner du alt fra enkle babysokker til herresokker med klassisk mønster og mer avanserte damesokker med fletter og hullmønster.


Denne gang stod babysokker på agendaen.

Kjøp mykt babyundertøy og pysj på ZARA online: bodies, babysokker, pysjamaser, babylue,. PAKNING ENKLE SOKKER - Tilgjengelig i flere farger. Disse lette sokker i rib former seg perfekt om barnas føtter.


Strikk babysokker til familiens minste. De er enkle å strikke fordi det ikke skal strikkes hæl i. Høye babysokker (hvit, lyseblå, kremhvit og rosa). Fargerike sokker og undertøy designet i Sverige.


VISA, MasterCar American Express og andre enkle og trygge måter å handle Happy Socks på. Nydelig og praktiske sokker til minstemann.

Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage. Du må kunne å legge opp masker, strikke. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en av våre populære babytøfler Lullaby Booties i. Nr 16a Sokker med fletter strikket i Alpakka til dame og herre. Sokken egner seg best som kosesokk, hvis du vil ha en mer slitesterk sokk anbefaler vi Alpakka . Her kommer oppskriften på babysokker med strikket snor :) (jeg driver med snoren nå ;) ). SPIRALSOKKER: Sokkene er enkle for barna å ta på selv fordi de ikke har hæl. Hjemme hos os har vi en sokkekurv i entréen med tykke sokker til både husets . Som strikkes i restegarn.


Jeg er så glad nå fordi jeg - som ikke er noe flink til å strikke i utgangspunktet - har greid å strikke hele fem par babysokker i forskjellige farger! Det er babyboom i vennegjengen, og jeg har veldig lyst til å strikke noen enkle tøfler eller lignende til de små. Problemet er at jeg er skikkelig . Design oppskrift babysokker - nå kan du strikke skjønne babysokker med Målfrids strikkeoppskrift for babysokker. En sånn basis som alle vil ha. Så her følger en enkel og gratis oppskrift på ullsokker.


Last ned din gratis oppskrift på søte babysokker som er enkle å strikke selv for nybegynnere. Litt større babysokk - illustrert i fargekoder. Enkle , morsomme, fargerike babysokker ! Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer.

Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid! Boken inneholder oppskrifter på ulike sokker til liten og stor. Her finner man alt fra enkle babysokker til herresokker med klassiske mønstre og damesokker . Gratis oppskrift på enkle babysokker. På bloggen Stikk og tøys finner du trinn for trinn oppskrift.


Snorer kan du tvinne, hekle eller strikke. Har flere enkle , men hva slags garn kan du tenke deg å bruke da? Silja, Ida, Senja, Adore.


Du kan også få oppskrift på enkle sokker hvis du ønsker det. Slik strikker altså jeg sokker. Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne. Håper du også syntes den var . Pris kr 2(spar kr 31).


Se flere bøker fra Guðrun Magnúsdóttir. Gled de minste med fargerike og morsomme sokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg