fredag 19. august 2016

Magesmerter venstre side nede

Sitter smerter nederst til venstre i magen kan det skyldes tykktarmen:. Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Smertene kan komme og gå eller være konstante.


Akutte smerter i siden kan ha ulike årsaker, men ved sterke smerter er det viktig å oppsøke. Smerter i siden kan oppstå nokså akutt og betegnes flankesmerter. Gynekologiske tilstander gir ofte smerter nede i magen på .

Magesmerter kan være ledsaget av anoreksi, kvalme og oppkast og. Andre muligheter er nyrepatologi, kolontumor i venstre fleksur, hjerteinfarkt, pneumoni. Obs – kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). BILDTARMBETENNELSE: Får du kraftige smerter nederst på høyre side.


Stort sett skyldes smerter på venstre side i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. En kvinne i 30-årene kom til legevakten med akutte magesmerter og. Ved blindtarmbetennelse har man først smerter i midt i magen, etter noen.


De fleste av oss opplever magesmerter fra tid til annen.

Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går på . Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene. Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe, . Eldre mann, som bor litt ute i distriktet, har en tidlig morgen sterke smerter i mageregionen på venstre side. Han tror først at de kan være forårsaket av nyrestein.


Ofte utstråling til en eller begge armer - særlig venstre - og til hals eller underkjeve. Siden kvinner normalt er eldre enn menn når de får sitt første hjerteinfarkt,. Ofte begynner det med smerter rundt navlen, og så forflytter det seg nedover til h. Men såklart alle er forskjellige . Har du smerter , svir det eller klør. Den største faren ved diaré er væsketap og uttørring siden tarmen ikke klarer å suge opp vann og salter som . Undertiden er det også smerter i underlivet, hyppigst lokalisert til venstre side , ledsaget av rumling og uro.


Ved de mer langvarige former for . Akutt innsettende øvre magesmerter for døgn siden , initialt intermitterende, nå konstante med takvise . Har hatt en rar smerte nederst på magen på venstre side , fikk det først igår. Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en rygglidelse.

Ikke ignorer smerter i siden. Det er ikke hol her er det virkelig som om noen dolker deg i siden. Torsdag kveld fikk jeg ekstreme magesmerter som gjorde at jeg holdt på. Diffuse smerter er gjerne et sent fenomen. Anemi er vanligst ved svulst på høyre side , forstoppelse vanligst fra venstre side.


Det er lurt å snakke med lege sin hvis man har smerter som ikke går over. Usedvanlig kraftige magesmerter kan også være tegn på gallestein . Her er de vanligste årsakene til at du kan få smerter i underlivet når du er gravid. Fra livmoren går det to lange kanaler på hver side ut i magen rett ved eggstokkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg