onsdag 26. oktober 2016

Takkekort dåp tekst

Har du arrangert dåp , og skal skrive takkekort ? På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet til dåpen. Skal du skrive takkekort i anledning bryllupet, men er litt usikker på hvordan du skal. Takkekort bryllup – Første eksempel på tekst.


Så sitter her på dataen og. Flere resultater fra forum. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp. Hva synes dere- holder dette.


Forslag til tekst på takkekort ? Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Vi gjorde i allefall det, og har alltid fått når vi har gitt gave. Tekst til takkekort dåp – jeg trenger hjelp.


Tekst i takkekort - Bryllup innlegg 16. Tekst på takkekort - Barn og familie innlegg 7. Men hvordan takker du, og hva skal det stå på takkekortet ? Så om du ikke rekker å sende i flere omganger – vent til etter dåpen , eller velg et kort du kan bruke til alt. Inni kortet kan du få trykket en litt lengre tekst.


Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt . Våre selvklebende etiketter leveres med bilde, figur eller tekst etter ditt ønske. Lag fine takkekort etter fødselsgave og dåp. Skriver tekst i et babykort fra fotoknudsen. Klikk på teksten og legg inn ønsket tekst. Bestill invitasjoner, takkekort , menyer og bordkort til dåp , konfirmasjon, bryllup, bursdag eller andre morsomme anledninger!


Mange forskjellige maler du kan . Lag ditt eget takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort eller invitasjon! Hvis du skal sende ut takkekort så lenge etter dåpen ville jeg hatt med en festlig. Nærmer meg et resuoltat, men nå vingler jeg altså i teksten.


En vanlig tekst vil kunne være: Tusen takk for de fine blomstene jeg fikk til min . Lag personlige og unike takkekort til bryllup, barnedåp eller konfirmasjon. Enkelt å sette inn bilde og en personlig tekst. Lag Doble Fotokort med dine beste bilder og en tekst hos smartphoto. Perfekt som invitasjonskort, takkekort , julekort, påskekort eller konfirmasjonskort. En dåp er en høytidelig anledning, og du vil gjerne skape en god stemning med noen små dikt?


Det er skrevet mange flotte dikt om små barn, og André Bjercke . Her kan du sette ditt eget preg på. Tror det er litt forskjellig om folk sender takkekort eller ikke. Her forventes det nok, vi skal ikke ha dåp heller. Litt pes, men det er ikke så ille å få . Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Takketeksten kan trykkes på samme papir som bildet, eller som i øvrige takkekort kan også tekst trykkes på det transparente papiret og det hele monteres med . Minnebok, kondolanseprotokoll m. Vi leverer i dag mange forskjellige typer takkekort for byråer. Liljekonvall sidig – takkekort – 502. Invitasjon og takkekort dåp.


FARGE PÅ TEKST OG GRAFISKE IKONER . MONOGRAM OG TEKST TILPASSES HVER ENKEL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg