mandag 31. oktober 2016

Stikking i lungene

STRØMPEBUKSER OG SOKKER TIL BARN. Ullstrømpebukser til barn er vår spesialitet. Hos Barnas Hus finner du strømpebukser i ull og bomull og i . Størrelse : Baby, Plagg: Jakke, Hentesett. Strikkes i 2-tråds merino lammeull, silkeull eller angoraull. Klassisk oppskrift på god babyjakke.


Modellen strikkes i ett stykke fra framkant til. Oppskriften inkluderer også instruksjoner for å lage babysokker som passer til. Babysokkene er kun for størrelse ( 12) mnd.


Sokker , størrelse masker, lengde cm. Strikk kan leveres følgende sted: MoMi Garn og Hobby AS, Strøket Asker. All levering skjer via kontaktpersonen. Oppskriftene til Babysett (Oldemors Babyjakke, sokker og teppe) er forhåndsvalgt i denne pakken. Råhvide sokker til de små.


Garn: Alpaca, g (gælder alle str.) . Vi har dessverre ikke mulighet for å bytte til en annen vare, eller til andre størrelser gjennom nettbutikken. Vi gjør kun returer slik at du får du pengene tilbake, og . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Stripete sokker i 2-pakning. På innsiden av skaftet finnes det plass til å skrive barnets navn - praktisk for å holde orden!


Bitte, bittesmå føtter blir fort kalde, og da er det kjekt med sokker som sitter godt. Markerer du tallene som gjelder for din størrelse med en markeringspenn, blir . Hvilken størrelse tøj skal du købe til din baby - se oversigten over. Er du i tvivl hvilken størrelse du skal vælge i sokker og fodtøj, så har vi her samlet . Sokkene likner på tøfler, men fungerer mer som. Strikket sokker til baby og barn i DROPS Fabel. SALG - Søte babysokker 0-mnd.


Handle enkelt online hos ellos. Lite overgår tova votter og sokker i komfort og varme. De er deilige, myke og luner uendelig godt når det er kaldt ute. Alle oppskriftene finnes i størrelse 3 . Disse sokkene er lette å strikke og her brukes kun litt restegarn.


Brukes to farger, gir det litt “sko” uttrykk! Fantastiske strømpebukser og sokker fra kvalitetsbevisste MP. MP produserer sokker og strømpebukser i bambus, ull og bomull som sitter godt på og varer og . Et godt tips er å se på barnets nåværende klær størrelse og sammenligne. For størrelse 0-mnd bruk 4mm heklenål. Se hele oppskriften og . Jeg skal strikke noen sokker i størrelse baby (0-mnd.).


Er en litt erfaren strikker, men har aldri fått til å strikke hæl før. Hvor lang tid bruker dere . Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil. Kjempe søte sokker med hode av en ape utenpå sokkene. NOK1Førpris:NOK3Rabatt - inkl.


Trysilsokk og tennissokker. Gi beskjed til venner og familie hvilke størrelser du ønsker i. Europris - Mer til overs. Takk for tabell – den kommer godt med! Skal strikke sokker til datter og svigersønn som bor langt unna, da blir det umulig å “måle” føttene . Hver størrelse er satt inn i skjema som er lett å følge.


Gled de minste med fargerike og morsomme sokker. Bruk ulikt garn for å endre størrelse og tykkelse på sokkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg