mandag 22. mai 2017

Gratis pakker til gravide

Garntopia er Norges nye garnbutikk for alle som elsker garn! Hva er passe varmt i mai? Iben babysett - lun strikk til de minste! Kanskje også som hentesett ? Hos Barnas Hus finner du alt utstyret babyen trenger som blant annet barnevogn,.


Ingenting er koseligere enn hjemmestrikkede hentesett fra bestemor, men . Vi håper dere har forståelse for dette. Det er kun norske leverandører som har slike. Da lykke liten kom til verden, var alle himmlens stjerner tent… Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , . Striktrje til baby med knapper i siden. Dale Garn- hentesett baby sommer.


Jeg er snart ferdig med teppestrikking, og tenkte jeg skulle gå over på litt klær til lillejenten. Hun kommer sånn en gang rundt St. Hans, så veldig tjukke . Dette er heftet til deg som strikker til en som er på vei, og til deg som strikker til en liten skatt som allerede har kommet til verden. Her kommer det en nydelig . I dette heftet finner du oppskrifter til de aller minste.


Kolleksjonen består av jakker , bukser, sokker og praktiske babytepper i ulike teknikker og varierende . Ser flere som har termin samtidig som meg har hentesett. Gjerne noe hjemmestrikka, enda vi får sommerbabyer. Men skjønner at dette er det . Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Ullen er grundig kjemmet slik at . Jakter du på inspirasjon?


Da frister vi gjerne med en liten hentesett -kavalkade fra Dale-arkivet. Og dette er strikk som . Nydelig hentesett til baby , strikkes i Hjerte Superwash. Settet består av jakke, bukse, lue og sokker. Mønsteret inneholder oppskrift på Bukse , Jakke, Lue og Sokker. Som jeg sa i babyshower innlegget, så har mamma strikket ett kjempe fint hentesett til babyen og det vil jeg selvfølgelig vise dere.


Størrelse 0-(3-6) mnd. Perlestrikk, raglanfelling på ermene, og strikket picotkant. Liten rundp og strømpep nr og Hjelpep.


Dere som har fått sommerbarn, hva hadde dere på babyen deres hjem fra. Hadde ikke noe spesielt hentesett ,bare vanlige praktiske klær. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Nytt heklet babysett - hentesett fra Hekleglede.


Trenger du strikkepinner? Bestillinger som ikke oppfyller dette kravet må derfor (dessverre) kanselleres. Mini A Ture Misa body til baby med krage, lys støvrosa. Baby Ull, Pure ECO Wool. Wheat body til baby jente med rynkekant i halsen, ivory.


Lyseblå Lille Lam sømløst hentesett. Newborn baby girl hand knitted Short Sleeve by MyLittleKnits. Ellens Hentesett består av jakke, bukser og kyse. Jakken strikkes frem og tilbake på p, ovenfra og ned.


Den lukkes langs venstre side. Knappestolpene består av . Vi har også stellevesker og organiske baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg