onsdag 19. juli 2017

Utsette menstruasjon

I noen situasjoner er det greit å midlertidig kunne utsette menstruasjonen , for eksempel om man skal ut å reise. For dem som vil utsette menstruasjonen under reiser. Menstruasjonen kan utsettes ved bruk av et gestagen. Gestagener er stoffer som er syntetisk fremstilt og har progesteronliknende effekt.


Hvis man ikke bruker p-piller kan man bruke et legemiddel som heter Primolut-N. Jeg forstår godt at du vil utsette mensen når du skal til Thailand og kanskje bade! Du kan få tabletter som heter Primolut for å stoppe mensen. Slik kan du utsette eller stoppe mensen selv. Du kan selv utsette mensen om du går på p-piller, hvis ikke må du ha reseptbelagt medikament.


Passer det dårlig med mensen? Hos oss får du medisin som gjør at du trygt kan utsette den i opp til uker. Alle behandlinger sendes fra apotek i Norge. Noen ganger hadde det vært greit å slippe å ha mensen når du er på ferie.


Kanskje spesielt hvis du skal på seiltur, fjellvandring eller safari. Vil du utsette din menstruasjon uten å bruke p-piller? Da kan Primolut N som inneholder Noretisteron være en løsning for deg. Legemidlet får kroppen til å . P-pillene virker på tre måter: 1) Eggløsningen hemmes ved påvirkning av de overordnede kjønnshormonene i hypofysen.


Da er det kjekt å kunne utsette den - uansett om . Ved slike anledninger kan man planlegge sin menstruasjon og anledning, og eventuelt hoppe over eller utsette mensen. MYTE 1: “Du bør ikke hoppe over mensen for ofte, fordi det er sunt for kroppen å blø”. Hvis en kvinne avstår fra å utføre bønn og faste under sin menstruasjon , så tilber. Derved kan menstruasjon utsettes inntil dager. Kvinner som bruker p-ring: Kan . Hvis du begynner med første pille den første dagen i menstruasjonen , er du.


Med Synfase kan bare de midterste hvite pillene brukes til å utsette blødningen. Den blødningen du får når du bruker p-piller er ikke vanlig mens. Primolut N brukes ved uregelmessige blødninger eller for å forskyve menstruasjonen. Det har ingen ting å si.


Kan jeg utsette menstruasjon med minipiller? Fortsetter du å ta piller uten pause, utsetter du menstruasjonen. Du spiser så piller uten pause helt til du får en blødning.


Spørsmål: Farmasøyt spør på vegne av kvinne som ønsker å utsette menstruasjonen. Hun har fått resept på noretisteron (Primolut-N) med . Forskyvning av normal menstruasjon. Utsettelse av tidspunkt for normal menstruasjon. Uregelmessig menstruasjon kan ha en rekke årsaker og skal tas alvorlig.


Medikament til å utsette menstruasjon , virker ikke som prevensjon. I en e-post til foreldrene til et jentelag skriver en lagleder at det går an å skaffe tabletter for å utsette menstruasjonen under en fotballturnering i . Norske leger mener det er helt ufarlig å bruke preparater som utsetter menstruasjonen i sommermånedene. Men ikke alle preparater egner seg . Du kan med andre ord ikke utsette mensen så lenge du vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg