torsdag 27. juli 2017

Ting som begynner på å

Japanerne lo lenge og godt, selv om amerikaneren visste at vitsen . Tørre vitser er forresten ordspill, ikke det samme som dårlige vitser. En mann ringte hjem til kona si og sa: Kjære, jeg har blitt invitert med på fisketur av. Har du hørt om sandhaugen som ble skuffa over den andre? Jeg hadde knapt satt meg ned på toalettet på flyplassen da jeg hørte fra .

Det der er de hviteste tennene jeg har kommet over! Dyrevitser: barnevennlige vitser om dyr. Sjuåringen er i utvikling hva humoristisk sans angår. Morsomme svenske vitser på norsk.


Vet du hva som står under alle brusflasken i Sverige? Har dere hørt at svenskene har fått en ny . Det var en gang en mann som ikke turte å gå inn til hestene fordi han var høy.

Inger var med tanten for . Nå kan du vurdere seriøst om du virkelig har lyst til å fortelle den vitsen? Jeg har hørt nok av sånne dumme blondinevitser. Hva får deg til å tro at. Diverse norske enkelt- vitser.


Read Vitser har du hørt om. Vitser og gåter by inasa0(Ine Louise) with 3reads. Hørt at snåsamannen har fått tak i en som kan ta over? Han kaller seg Dåsamannen og hjelper alle som har problemer med tette høner. De har det bra, din far også, svarer han.


Alle barna satt i båten untatt Kåre, han var åre. I går lå det fire døde mus rundt den. Geir Schau hagler ut SMS- vitser til venner og bekjente. Jeg må sende til de riktige.


Da får jeg perler igjen.

Humor og vitser er uttrykk for følelser, lek og sosialt samspill og har i forskjellige former eksistert like lenge. Tynn – Er det sant at Steinar har blitt så tynn? Blondinevitser ingen spøk. Vitser om blondiner og kvinnelige sjåfører kan bidra til diskriminering, ifølge ny forskning.


Vi har samlet spøker med regnskapsførere og revisorer. En svenske hadde tenkt seg til Nordpolen. Men er ikke det veldig farlig da? Nei da, svarte svensken. Her finner du de beste vitsene for barn, som garantert er barnevennlige.


Deretter høres et skudd. Skriv inn dine latterlige vitser i kommentarfeltet under. Kanskje din vits får heder og ære neste gang!


Meget af det er naturligvis ældgamle travere, som voksne husker fra deres egen barndom og har hørt til ulidelighe men de er stadig nye og friske for de yngste. Hvordan tror du ellers at jeg kan holde fluene vekk? Det er en Edderkopp i Suppen min!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg