mandag 23. oktober 2017

Mat av kjøttdeig

Det perfekte prosjektet for deg som har lyst å lære eller øve . Velg dine favoritt farger og strikk i vei! Enkelt mønster med raglanfelling. Mønstrene er som før enkelt og morsomt å strikke.


Perfekt for nybegynnere. Disse gratis strikkeoppskrifter er perfekte for nybegynnere eller .

To av de beste grunnene. Den lille kjole er meget nem at strikke i en blød blanding af bomuld og uld. Et raskt og enkelt prosjekt som er supert til gave, eller kanskje t. Norges største portal for kjøp og salg av strikkemønster , strikkeoppskrift og. Last ned mønster hvor du enn er i verden så fremt du har internettilgang, enkelt ikke . Et strikkekurs for deg som vil lære å strikke og som ønsker å starte med noe som er spennende å lage.


Alt er godt forklart og enkelt å forstå. Garn fra kvalitetsleverandører.

Se utvalget i nettbutikken her! Her finner du et bredt utvalg i strikkeoppskrifter til små og store strikkeprosjekter – se igjennom utvalget og finn oppskriften som vekker din . Jeg ELSKER strikkegensere, og her har jeg samlet alle mine nye favoritter. For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor . Min egen strikkeoppskrift på grytekluter som går raskt å strikke pga at det strikkes rett på hver pinne.


Holder du på å lære å strikke , eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave. Alt du trenger er enkel strikkekunskap og du rekker å gjennomføre det på en . Slik kan du lære å strikke sokker, enkelt og greit. Det er ikke så vanskelig å strikke sokker som du skulle tro. Vi har satt sammen de fargene vi liker best, men det er enkelt å bytte ut farger i pakkene etter egen smak. Kjøper du en garnpakke følger oppskriften med gratis.


Strikking er lett som en fjert. Bilde av Knitting for Olives mønster. Stort utvalg, rask levering og god service. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE, Knit Me og Dale Garn. Denne babyjakken har et tradisjonelt mønster , og er så søt, så søt! Soave og Kid Seta Singeloppskrift. Dette er et virkelig nydelig babyteppe, i enkel rillestrikk med delikat . Bruk det enten alene eller prøv å strikke det sammen med andre garnkvaliteter.


Enten enkelt eller dobbelt, som mønstereffekt sammen med et rundspunnet . Du strikker den i TRYSILGARN MERINO som er et mykt og lekkert. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse.


Den offisielle oppskriften er laget så det skal være enkelt å strikke : masker og fire garnnøster per skjerf. Hender som strikker et oransje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg