tirsdag 24. oktober 2017

Tapas wraps

En lettvint rett som kan serveres til lunsj eller som en tapas rett. Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas , koldtbord eller som snacks.


I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks.

Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, . Lefse med laks og ruccola- suveren til matpakka, skoleavslutninger, tapas og kveldsmaten. I dag vil jeg dele en godbit som er . La deg friste av våre deilige oppskrifter på wraps.


Proteinrike wraps med kylling og cottage cheese-dressing.

Hin dagen serverte jeg og lillebroren min på (snart) år tapas til resten av familien som var på besøk, og både liten og stor var fornøyd med . Jeg er så absolutt ingen superkokk, har heller aldri vært det. Så her i huset går det på kjappe retter, hver dag! Derfor blir det ikke spesielt . Disse passer som tapas, som en del av en buffet, som forrett eller bare når du har. Hva du velger å fylle wrap -en med er egentlig helt opp til deg.


I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Hva bruker du når du lager dette? Har smakt både gode og dårlige varianter av dette, og vil nå gjerne lage selv, men er litt usikker på hva jeg . Psst – lomper kan naturligvis byttes med andre typer wraps eller lefser. BRØD: Tapas bør som regel serveres med en brødrett. Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser.


Her får du tre gode alternativer: kylling, laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal servere i selskap . Prøv en eksotisk vri med wraps med krydret svinekjøtt, salat. Det kan være enkelt å lage og fristende tapas som samtidig er sunn.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Wraps – Ost med grønn salat. Foto: Opplysningskontoret for egg og . Laks er kjempegodt å ha i tortillelefser samme med annet godt! Her steker jeg laksefileter først som jeg så deler opp i mindre deler og fordeler . Taco wraps servert med rømme og salsa. Vårull med sweet and sour.


Kategorier: Komponer din egen tapas , Tapas. Dersom du skal servere lakserulladene som tapas kan du stikke en tannstikker gjennom skiven. Snøfrisk-kremen kan eventuelt benyttes som . Enten du lager hummus selv eller ei - wraps med oliven, hummus og fetaost er lagd i en fei. Retten er vegansk og passer godt som en lett . Wrap med kylling, bakt sellerirot, gulrot, byggryn frå Skjåk, syrnet rødløk, fersk grønnkål, spinat, bladpersille og hjemmelaget persille-og hvitløksdressing. Eller hva med å servere de som tapas , med små spidd og dipp?


En smaksopplevelse i hver bit. Wrap - crispy duck med agurk, selleri, granateple, sesamfrø, koriander og hoisin. Vegetar-og-Vegan- wraps -falaffel.


Wrap – Hummus med knuste kikerter og pikant råkost (VEGAN). Vi anbefaler wrap per person .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg