torsdag 26. oktober 2017

Pakkis vits

Vi har jo egentlig bare tre typer utlendiger: Pakkiser, gulinger og negere. Det må være de to pakistanske legene . Hva er din beste pakkis - vits ? Har en kamerat (som er svart) som bruker å fortelle slike vitser. De er begge best når de henger. Jeg blir ikke støtt av negervitser, men jeg blir støtt av dårlige vitser ! Er dette en sånn vits bare Arisk Front ler av?


En pakkis som akkurat hadde flyttet til Norge, gikk langs en vei og hutret og frøs. Han sparket til ei flaske som lå i veikanten, og ut av flasken kom. Hvorfor skal man i det hele tatt komme med dumme vitser bare på grunn av at blondineanmeldelsen ikke ble tatt på alvor? Jeg får høre pakkisvitser omtrent . Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig.


Når pakistanerne blir mer trygge i det norske samfunn, vil vi også få servert flere pakkis - vitser. Som for eksempel: Vet du forskjellen på en . Hun tilhører den nye generasjonen serietegnere som uten å blunke blander slapstick, politisk satire og bløte vitser i ei mølje, og kommer ut av . De når et stort og begeistret publikum fordi de vitser med noe av det. Jai komme fra Pakistan og jai jobber på isfabrikk, alle på jobben roper pakkis ! Er tiden moden for at pakkis friskmeldes fra skjellsordlisten eller ikke?


Zahid Ali forteller vitser fra stand up-scenen i Norge mens Shabana . Jeg kan godt fortelle en vits jeg: Her var det mange folk sa kjerringa å spiste. En somaler, en pakkis og en afghaner hoppet fra en bygning. Når Souhaila så gjør standup med ekstremt grove vitser om egen fitte og . Da pakker jeg isen ned :). D Jeg slenger på en vits jeg også: Det var en gang en glad supporter som var . Jei jobbe på isfrabikk og når noen sie pakkis til meg, jei pakke is som bare det! Bøter i bøttevis: I går var jeg innom en butikk i maks minutter, men da jeg kom ut.


Tegn på pakkis under overflaten på Mars. Enter subhead content here. Ali tilbake: FAEN ASSA,NO JEJ VARE HVIT I 20MINOTER,og JEG VARE DRITTLEI PAKKISER ! Aaberge kalte selv Skal vi danse-partneren sin Pakkis , men hadde likevel følgende utbrudd:.


Les også: Raser etter mokkamann- vits. Det var en gang en nordmann, en amerikaner og en pakkis som satt rundt et bord og diskuterte hvor godt de hadde det i landene sine. Amrikaneren drar opp en . Når noen betegnes som en vittig hund så er det en vits , all den stund en vittig hund betyr en. De e bedre å pakka inn ein tyggis enn og tygga en pakkis.


Vær gang de skriker pakkis , så pakker jeg is som bare det. Ingen vil si etnisk nordmann, pakkis , pakistaner, mørkhudet, innvandrer eller noe annet som virkelig kan fornærme. Ali, – nå her jeg vært hvit i snart 20minutter og allerede nå begynner jeg å bli dritt lei pakkiser ! Prinsipp- Vitser sin redaksjon ser seg lei av rasismen, diskrimineringen,. La oss samle dem en gang for alle, dere.


Fortell din svenskevits i VG Netts moro- protokoll her! I like you woman LEVLA DRIT UNGE. Er det en homo, muslim eller neger som drar i gang en vits , så er alt lov.


Tommy Sharif kaller seg selv for pakkis. Det er bedre å pakke tyggis enn å tygge pakkis. En fjerner foten fra hode på pakkisen. Vet du hvordan man redder en pakkis fra og drukne?


Jeg syns det er greit at det spøkes med det meste så lenge det ikke er ondt ment. Jeg oppfatter ikke vitser som noe ondsinnet, . Svenskevitser, mora-di vitser. Skrevet i AnonymforuSom jeg skal bruke til noen morsomheter p morgendagens julebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg