torsdag 24. mai 2018

Helgetur i norge

Innlegg om oldemorsruter skrevet av Carina. ETA: You can find an all English version of the pattern here. Her skal eg prøve å skrive ned ei oppskrift. Det finst sikkert mange forskjellige . Tøfler av oldemorsruter (eller bestemorsruter som jeg kaller det;) ).

Oppskriften fant jeg i en kjekk bok . Medlemsmøte - minikurs i hekling - Oldemorsruter. Elisabeth Hustad knutsen lærer bort heklekunsten, konsentrert om Oldemorsruter. Slumreteppe i oldemorsruter.


Sterkt inspirert av andre har også jeg begynnt å hekle oldemorsruter. Stort og mellomstort hjerte - oppskrift. Tre strikkekluter (med oppskrifter ) og grunnen til at jeg aldri mer skal strikke de.

Ja jeg har strikket maange kjøkkenkluter, og heklet oldemorsruter også. En variant av oldemorsruter - NB- engelsk oppskrift. Endelig kan jeg også kunsten med beste-eller oldemorsruter. Er jo kjempe gøy og veldig lett! Jeg fant oppskrift hos Nøstebarn, gratis oppskrift , . Rikke Skullerudyears ago.


Takk for veldig bra video :-) Har du en veldig enkel. Du må også lese oppskriften og se på diagrammet i tillegg til å se videoen. Bestemor- eller Oldemorsrute. Stephanie til Paa Kanten, - oppskriften. Materialer: Ullgarn i tre forskjellige farger som passer sammen.


I denne boka finner du oppskrifter på bestemorruter, sirkler, sekskanter,. Detaljert beskrivelse av hvordan du kan hekle samme oldemorsruter til et teppe. Jeg har heklet noen oldemorsruter , som er et flott håndarbeid å ha liggende i veska.


Vet foreløpig ikke hva jeg skal bruke rutene til, muligens . Da fikk jeg plutselig en tanke om å hekle oldemorsruter.

Disse skjerfene er inspirert av en oppskrift Rauma Ullvarefabrikk hadde i et hefte for . MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg . Hvordan hekle sammen på siste omgang av oldemorsruter : Start med å. Endelig fant jeg en lettfattlig oppskrift som forklarer hvordan man gjor det! Jeg har ikke tenkt å skrive noen oppskrift på disse her, da det finnes en. Nedenfor ser du bildet av et babyteppe av oldemorsruter som jeg ble . Du har kanskje sett at 60- og 70-tallets oldemorsruter stadig dukker opp i motebildet? Her får du oppskriften på et nydelig Paul Smith-inspirert . Søndags kveld viste mamma meg ei oppskrift på oldemorsruter.


Gratis oppskrift fra garnstudio finner du ved å trykke Her. Anbefaler deg til et besøk der for å få hennes oppskrift på bestemorruter eller rett og slett bare til inspirasjon eller shopping av hennes flotte ting . Toppen som går ned i en spiss i fronten fikk jeg tak i en gratis oppskrift til, via . Praktiske velser farge Praktisk velse: OLDEMORSRUTER EKSPERIMENTERING MED FARGER v. Noen er runde i midten, andre bare firkantet. Heklemote fra 70-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg