mandag 27. august 2018

Finn riktig bh størrelse

Med rett bh - størrelse vil du kjenne deg mer bekvem og fremfor alt vil plaggene dine sitte bedre og gjøre. Finn riktig størrelse Størrelsestabellen Vaskeguide . Når du har funnet din riktige størrelse , må du finne ut hvilken bh som har riktig passform for deg. Sizes conversion chart . Det er viktig at du har korrekte mål når du bestiller BH.

Bruk vår BH-kalkulator, å finn din størrelse. Det er superenkelt å ta i bruk vår BH Størrelse Kalkulator. FINN DEN PERFEKTE PASSFORMEN. Hva er din båndstørrelse nå?


Start med å måle under bysten (omkrets), med tett og stramt målebånd. Mål deretter rundt bysten (cup), der bysten er størst. Du trenger et målebånd og en upolstret behå.

Måle din omkrets over den fyldigste delen av deres byste og omkrets direkte under . Hvis du ikke vet din nøyaktige cupstørrelse så start med å måle bysten. Når du måler er det fint å ha på en BH uten vattering eller en som bare . Det vitktigste å tenke på når du kjøper bh er å finne riktig størrelse. Sett av god tid og prøv mange ulike modeller, sier Ines Bresges, som jobber i Triumph. MyMuse har vanlige størrelser etter europeiske mål. Er du usikker på hva din europeiske størrelse er kan du finne denne i tabellene under.


BH - størrelser består av ett tall og en bokstav som angir størrelsen på båndet og cupene. Vi anbefaler å benytte et målebånd og måle avstanden rundt brystet rett. SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til ung. BH finnes i mange størrelser. Mål omkretsen med et målebånd.


Husk at cupstørrelsen vokser av . Mål rett under brystene der hvor bhen er ment å sitte. Rund ned til nærmeste bh - størrelse. Mål deg direkte på kroppen med en bh uten vattering.

Målet du får fram bestemmer din cupstørrelse. Se i tabellen nedenfor for å finne riktig cupstørrelse. En riktig tilpasset brystholder kan gjøre underverker for silhuetten din. BH-variant kan føre til muskulære smerter i. Det første du må vite om å finne riktig BH-størrelse er at det finnes to . Her er tipsene som gjør det enklere å finne riktig BH.


Jeg er størrelse C, betror Tone Grimsrud. Maria Flem, daglig leder. Det er her støtten starter, . For å finne riktig BH , starter vi med omkretsen. Kan du forebygge hode-, rygg- og nakkesmerter.


Vi måler omkretsen rundt ryggen, tar riktig ryggmål for bh -en og hjelper deg å finne ut hvilken type bh og cup- størrelse du trenger. Ved å prøve deg fram og ta riktige mål vil du finne en bh som passer. Vi hjelper deg med å finne riktig modell og størrelse.


Undertøyet har mye å si for . Dimensjoneringstabell og BH -guide. Hvilken størrelse skal jeg ha? Det kan være litt vrient å finne en bh som passer, men vi hjelper deg med å velge riktig !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg