onsdag 22. august 2018

Oppskrift på banankake

Lag noe nytt med bananer, hva med en banankake ! Så her kommer mitt aller beste tips til hva du kan gjøre med overmodne bananer. Nemlig en supersaftig banankake med masse mørk sjokolade. Kaken er kjempefin å fryse! Kakekategori: Langpannekaker. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i . Bak heller en saftig banankake.


Kjempegod og veldig enkel, og kaken er også. Har du bananer som er over middels modne? Lag en saftig og aromatisk banankake av overmodne bananer som ligger igjen på fruktfatet.


Banankaken har deilig sjokoladeglasur, og holdbarheten er god. Da passer det perfekt å bake banankake. Banankake er en enkel kake å lage – og alltid veldig populær!


De modne bananene gir ikke bare en nydelig smak, . Enkel og saftig sjokolade- banankake. Bruk gjerne overmodne bananer, de smaker godt i en kake. Men kan tenke meg at den må være syndig god med kokesjokolade ? Takk for nok en enkel og god oppskrift – den kommer . Tusen takk for oppskrift til en helt perfekt banankake. Denne kaka er perfekt for Piknik! Her har du oppskriften på et par varianter som jeg er helt sikker på at faller i smak hos både store og små.


Eller hva med en smart iskrem laget av frossen banan . Av og til så er det en kjensgjerning at bananer blir raskt overmodne. Jeg fryser bananer SE HER, eller bruker de i kaker. Dette er en god oppskrift på banankake. Fin å lage om du har noen bananer som begynner å bli brune i kjøleskapet. For å lage en banankake med god banansmak og aroma er du nødt til å ha helt modne bananer.


Men det er ikke alltid så lett å finne de gule, . Noen ganger kommer jeg over noen oppskrifter som jeg bare må prøve. Tenk deg kombinasjonen av myk, saftig og smakfull banankake og . Bytt gjerne ut valnøtter og fiken med noe annet som f. Se våre andre oppskrifter på banankake. This Pin was discovered by Novi Indrayani.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. OPPSKRIFT : SAFTIG BANANKAKE MED SJOKOLADE! Jeg klarte ikke helt å legge fra meg tanken på den banankaken jeg snakket om i går, . I dag har jeg saumfart nettet etter en god oppskrift på banankake.


De fleste var veldig like med noen få variasjoner. Derfor plukket jeg litt fra . Server den nystekt når sjokoladen er varm og rennende! Vi har to varianter med samme fremgangsmåte – en . Til denne oppskriften trenger du: godt modne bananer.


I kokeboka mi har jeg en oppskrift på banankake , som er nesten år gammel. Mamma Paula fikk den da hun bodde i det varme utlandet. Lunken banankake med is eller kald med krem og tropisk cocktailblanding.


Eller som på bildet med sjokolade, nøtter og krem. Du velger selv godsakene som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg