fredag 31. august 2018

Waldorf salat oppskrift

Waldorfsalat er klassisk tilbehør på norske koldtbord. Den klassiske salaten waldorf hører med til julens koldtbor sammen med juleskinke, kalkun og ribbe. Denne oppskriften på waldorfsalat er enkel og veldig god . Porsjonen er passe til 4-personer. Vår oppskrift med kål, rømme, stangselleri, valnøtter, eple og druer gir en deilig kremet salat som passer godt . Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften. Det finnes mange varianter - denne er med valnøtter.


En klassisk waldorfsalat har epler, ananas, valnøtter, druer og stangselleri. Her er oppskriften på waldorfsalat , og forslag til andre ingredienser. I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan lage hjemmelaget waldorfsalat. Hugser dere denne oppskrifta på waldorfsalat fra i fjor?


Den er fortsatt like god – og sida mange har etterspurt oppskrift , så tenkte . Oppskrift på hjemmelaget waldorfsalat. Men du kan også servere den f. Sitronstekt kalkunbryst og waldorfsalat. Klassisk waldorfsalat : epler, stangselleri, ananas, druer og valnøtter med majones og stivpisket kremfløte. Salaten med epler, selleri, druer og valnøtter er nydelig tilbehør til kalkun. Når dressing, epler, druer, selleri og valnøtter blandes sammen blir det waldorfsalat.


Legg oppskrift i handlelapp. Smaker godt med magert kjøtt som kalkun, kylling og svin. Denne enkle salaten er et klassisk innslag på norske koldtbor og er. I den originale oppskriften på denne salaten så står det en desiliter majones, men i min familie liker vi ikke salater som er druknet i majones, så her er mengden . Er du på jakt etter en supergod oppskrift på waldorfsalat ? Da trenger du ikke lete lenger. Det er mange år siden jeg fikk denne oppskriften av svigermor, og det var nok i forbindelse med nyttårsfeiring i lag med gode . Hjemmelaget waldorfsalat er et klassisk tilbehør til julens koltbor middager eller frokost.


Da bør du prøve vår oppskrift ! I denne oppskriften kan du nyte eplenes mange helsefordeler, og fortsette å. Dette trenger du for å lage waldorfsalat. Da ble alle disse rettene . Jeg har ikke tuklet med denne klassiske oppskriften , borsett fra at jeg har . Produkter i denne oppskriften. Kalkun servet med stekt rosenkål, waldorfsalat og saus med smak av epler og rosiner.


Velg fersk kalkunfilet eller hel fersk kalkun. Et klassisk tilbehør til. Denne klassiske waldorfsalat er med det hele. Jeg lager waldorfsalat av syrlige epler, finkuttet stangselleri, . Her har du oppskrift på waldorfsalat.


Denne Pinnen ble oppdaget av Asbjorn K Johnson. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Prøv gjerne waldorfsalat sammen med badsturøkt lammelår eller røkte koteletter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg