torsdag 30. august 2018

Muslimske guttenavn

Ledig 1 stilling som logoped. Logopedtjeneste ble etablert for år siden og er blant landets eldste privat organiserte logopedtjenester. Halden en spennende by: Halden kommune ligger helt sør i Østfold og grenser til vårt naboland Sverige.


Leikanger kommune søkjer etter dagleg leiar i 1 fast stilling til å drive dette spanande arbeidet. Det er ønskjeleg med snarleg tiltreding. VÅLER: Fysioterapeut 1 stilling Våler kommune: Vil du være med på laget og jobbe i en kommune i rask utvikling med engasjerte ledere . I oppstarten var det nok å være en mann til å utføre oppdragene. Bodø kirkelige fellesrå Bodin sokn søker etter en allsidig og engasjert person som kan lede og videreutvikle det diakonale . Diakon i 1 stilling. Jordmor 1 stilling Farsund kommune.


Farsund kommune har i sin Folkehelse og likestillingsplan som målsetting at tjenestene våre skal jobbe forebyggende . Denne stillinga er nyoppretta i Odda kommune, men vil frå og med 01. Vi har ledig vikariat som barnehagelærer i 1 stilling fra 1. NTG Bærum Fotball og Stabæk søker etter en trener til å utvikle fremtidige fotballspillere. Når du rapporterer pensjonsgrunnlag, rapporterer du også hvor mange timer hver enkelt ansatt jobber i 1 stilling.


Dette endrer seg normalt . Vi søker salgskonsulent i 1 stilling. RØROSMEIERIET – I TAKT MED NATUREN. En spennende, utfordrende og interessant jobb for deg som er opptatt av norsk musikkliv og ønsker å bidra til å videreutvikle musikkbransjen . Letthus søker etter produksjonsmedarbeider i 1prosents stilling.


Oppdal er et fantastisk sted å bo for deg som er opptatt av fjell og friluftsliv. Er du i tillegg kokk har vi den riktige stillingen for deg. Gatemagasinet Sorgenfri søker journalist i 1 stilling. Stillingen er satt passiv.


Faggruppen vil være involvert i ulike aktiviteter knyttet til pasientenes . SØRF søker administrasjonsmedarbeider. ValdresKlinikken driver korttids døgnbehandling med plasser. Vi benytter strukturert gruppeterapeutisk metode og AA sitt 12-trinnsprogram . Ved Aurland helsetun har vi ledig fast 1 stilling for sjukepleiar frå 12.


Barnehagelærer i 1 stilling. Vi trenger en dyktig medarbeider i vårt team . Kvinnefotballen er i rivende utvikling. Nesodden TK søker trener - mulighet for 1 stilling.


Annonsen ligger også som pdf nede i høyre hjørne! Helse- og omsorgsavdelingen har ledig 1 fast stilling som helsefagarbeider. Fast 1 stilling som sykepleier. Som sykepleier i hjemmetjenesten vil du bli en del av et team og dere vil ha ansvar for oppfølgingen av de . ID 1- 1 stilling som miljøarbeider, rus og psykiatri, hjemmebasert omsorg. Kåfjord ligger langt mot nor der avstanden er kort mellom de . Søre Sunnmøre Kemnerkontor (SSK).


Skjervøy kommune er med ca. Nord-Troms med spennende turterreng og gode muligheter for fiske og . Søk etter Miljøarbeider i 1 fast stilling -jobber i Oslo. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant . Kidsa Haukedalen ligger nesten øverst i Haukedalen hvor vi har fine tur og skogsområder rundt oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg