tirsdag 7. mai 2019

Dikt nyttår

Leter du etter et godt nyttår dikt for det nye året? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet sju flotte dikt om det nye året. Trenger du et godt sitat?


Jeg fant dette diktet av Kolbein Falkeid i dag: ÅRSSKIFTE.

Sider i kategorien Nyttår. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Det kimer nå til julefest. SNART ER ENDA ET ÅR TIL ENDE, OG RAKETTER VI OPP I LUFTEN SKAL SENDE. TILBAKE I TIDEN GÅR VÅRE TANKER, MENS HJERTET FOR . Jule dikt , morsomme humoristiske dikt om nyttårs dikt for fester, firmafester.


Sett deg ned ved bordet. Og den årlige feiringen.

Enda et år nærmer seg slutten. Bare timer igjen til det gamle må gi tapt for det nye og håpefulle som kommer. Jeg har også skrevet flere diktbøker.


Dersom du har lyst til å kjøpe ei av disse kan jeg anbefale kubikks hjerte. Den kan du for eksempel . Ja, riktig godt nyttår til alle! Et nytt år ligger foran oss, og gir oss alle muligheten til å gjøre sitt til at det skal bli et. Dikt av Gro DahleUnder Dikt. Her er hvordan å følge din nyttårs ønske med en fin litterær dikt , har skrevet en stor poet gang for å feire et nytt år.


Eller enda bedre, kan kanskje følgende dikt. Vil gjerne skrive noe mer enn akkurat godt nyttår liksom, noen som har noen gode dikt , vers, sitater,annet. La alle problemer bli små og forsvinne.


La dagene som kommer bli gode og fine. God jul og riktig godt nytt år til deg og dine. Eit nytt år la seg over det gamle eit lett lag av nysnø ein duk av ljos.


Arnfinn Harams dikt som jeg har delt tidligere her på bloggen:. Med dette diktet av den eminente lyrikeren Kolbein Falkeid ønsker jeg med- og motdebattanter - og VD-redaksjonen - et riktig godt nytt år.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, . For dager siden - du de dagene mellom jul og nyttår de blir mellom deg og meg - Trygve Skaug. Ukas dikt er Vi holder livet av Inger Hagerup. Jævla sosialister, sjamaner i kirken, konfirmanter som koster skjorta, meningen med livet - og et dikt. Kom over dette diktet som eg må ha skreve ved årsskiftet for tre år tilbake, og tenkte det kunne brukast omatt.


Høver bra ved starten på eit nytt år. Kult dikt , litt rart å se deg banne, men nyttår er jo tid for nye forsetter :D Nå skal jeg straks ut og fryse med unga, forurensing kan være utrolig vakkert. Kurdisk kulturforening i Hedmark innbyr til feiring av kurdisk nyttår ,. Før dagen kommer, sørger familiene for å ha kalendere, dikt og tradisjonelle . Godt nyttår for vår norske sak. Arnfinn: Et vakkert dikt fylt med håp – tusen takk! Ut året kan du sende inn dikt som kan bli med i en felles diktsamling fra Larviks innbyggere.


I forlaget er man spente og håper alle drar fram . Nå til førstedags Nyttår sender jeg dette diktet av Inger Hagerup. Troms politidistrikt avslørte sine poetiske sider på nyttårsaften. I mailboksen detter det inn med spådommer . Måtte julens varme og glede fylle ditt hjerte med gode minner og stunder. Våre varmeste ønsker om en . Vi ønsker alle våre innbyggere og besøkende et riktig godt nyttår med Rolf Jacobsens dikt Nord. Noen leser et dikt fra Hafez.


Vi gir hverandre gaver, sier gratulerer og gir hverandre en stor klem. Diktsamlinger og feiringen har sine røtter flere . Seriemorderen Thomas Quick skal etter nyttår utgi diktsamlingen Kvarblivelse, ifølge svensk fjernsyns regionalprogram Gävle-Dala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg