mandag 13. mai 2019

Morsomme grove dikt

Leter du etter morsomme dikt ? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet flere morsomme dikt som får deg til å le! Et Hjeltnes- dikt jeg hørte går omtrent slik:. Eg dreit og grov , og dreit og grov , Trenger eit Morsomt Rim 11. Grove dikt-tråden - Backstage - VG Nett Debatt - VGd.


En liten kar i fra Osen Hadde lurt med seg ei hjem for trygdeposn. Fikk han kna på meloner. La oss inderlig håpe, at du finner en tåpe, en billig blondinestrupe, som du i kjeften kan sprute. Livet er til for å leves, din jakt blir ikke forgjeves, det finnes alltid . Voggesang til Trønderen av Black Debbath synes jeg er ganske morsom , og egner seg kanskje.


Han skrev ofte om kjærlighet og kalles gjerne vårens og forelskelsens dikter. Vil du vite mer om Herman Wildenvey? Prøv Herman Wildenvey hos. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Posts about nynorsk humor språk rim dikt written by marteparte.


Nedenfor finner du et utvalg morsomme grove gåter. Vi har samlet sammen de beste grove gåtene vi kunne finne, og trenger hjelp til å utvide samlingen. I lystig lag og litt ut på natta dukker de gjerne opp, grisevisene.


De finnes overalt og er eldgamle. Tror du ikke mat kan være morsomt ? Dagbladet:) Hvilket dikt er Jan Erik Volds beste? Underholdning › Dritseint med Edel ▶ 2:9. Ingen slipper unna når Edel Hammersmark Gjervan tar fram diktboka.


I mandagens program er det. VG Nett) Norske kjendiser feiret poesidagen ved å plukke ut sine favorittdikt. Mangler: grove Forumkategorier - Ordspill.


Her finner du et stort antall morsomme vitser på kanten og artige frekke vitser. Jeg innrømmer at jeg humret og lo godt av en del dikt i denne boka. Forfatteren har et godt språk,og samlingen inneholder mange fine og ikke minst morsomme dikt.


Noen litt smågrove akkurat som jeg liker det. MANGE MORSOMME VITSER OG GODE HISTORIER til din bryllup tale,. Det kommer nok flere dikt av samme forfatter senere. Næsten alle andre ting er morsomme , det er lige meget hvad det er - billard eller tennis.


Dette diktet er kanskje ikke et sånt du er ute etter, men du må bare lese. Flott med dikt , men pass på kopiretten og ikke legg inn noe jeg må . Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Vanligvis er han kjent for.


Skal du holde damenes tale, har du tatt på deg en stor utfordring. Du skal får gjestene til å le samtidig som du både hyller og erter kvinnene for deres mer eller. Han har flere dikt der enn du finner på denne sida. Det skulle vært morsomt å vite antallet limericks som har Drammen i første linje.


Menneskelig overmot er sterkt, det gjør utsatt for grove bedrag, og det. Braten), som det morsomt blir kalt. Så kommer dikt , rim og regler og en autentisk beskrivelse av et.


Lars Pedersen Grove og til slutt om bondegampens hverdag i de gamle, gode . Ho stod grytidleg opp for å skriva diktet om sitt kjære fjell. Nokre timar seinare deklamerte Radøy-lyrikaren Vigdis Haukeland sin rykande ferske hyllest under . Det eneste jeg har gjort, er å plukke ut 1dikt fra de rundt 2jeg har hatt på. Det er ofte de litt grove diktene som gir mest respons også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg