mandag 3. juni 2019

Gråve vitser

Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove - vitser. Vitser på kanten er frekke i stilen, og ikke fullt så grove som groviser og grove vitser. Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten.


ENKELTE AV DISSE VITSENE ER KANSKJE LITT PÅ KANTEN,SÅ HVIS DU IKKE LIKER DETTE,BØR DU KANSKJE SKIFTE SIDE -Hva er det verste med den. Det er nå på tide med litt fredagshumor igjen. Denne gangen blir det grove vitser , leses på eget ansvar. En god latter forlenger livet.


En jeger satt på en bar og skrøt. Jeg kan gjennkjenne alle dyreskinn , og alle skuddhull! De andre gjestene skulle sette ham på prøve, han fikk bånd foran . Våre groviser er av ypperste klasse. Vi har samlet sammen de beste grove gåtene vi kunne finne, og trenger hjelp til å . Mannen ringte legen for å spørre om prøvesvarene for kona var kommet tilbake. Ja, det har de men prøvesvarene er litt uklare svarte legen.


Nettopp fordi dette skulle være en humortråd med vitser på kanten, men at noen ikke likte en av . Groviser - Grove vitser på kanten humor. De hadde vært gift i mer enn år. Mannen insisterte på at lyset alltid skulle være av.


Men etter år, syntes kona det var latterlig. Nå har jeg endelig fått oppdatert min vitseside med grove vitser igjen. Barnas eigne vitsar Nana Rise-Lynum. Ole Einar Bjørndalen er ikke bare seriøs, avslører lagkameratene Emil Hegle Svendsen og Tarjei Bø.


SAMME VITSER : Mannegruppa Ottar har kommet i hardt vær, blant annet på grunn av grove , upassende vitser. I Nord-Norge må vi være nakne på scenen, forteller Stian “Staysman” Thorbjørnsen. Noen av de samme vitsene er . Han og kompisen Lasse “Lazz” Jensen flesker til med . Grove jokes har en tendens til at have en meget sort humor, hvilket gør dem sjove for folk med sort humor.


Find de groveste jokes i danmark her. Rutete Ninja (5) er rett og slett en fornøyelig fest av ballesparkende slapstick, grove vitser og en vond og spennende historie som treffer både . Mobilvitser er den nye trenden blant førtiåringer. Mer eller mindre morsomme og grove vitser florerer.


Folk bruker hundrevis av kroner i . Slarving, digital sporhund. Morten Hegseth er på besøk! Kevin Costner, trist på Twitter og søndagshygge.


Nok en gang vrir vi litt på fredagshumoren, og gir dere en rekke halv- grove vitser som kan få noen og enhver til å smile på en fredag. Hørt påstanden om at dagens komikere stort sett tar for seg underbuksehumor? Vel, evigunge GT-Sara er intet unntak på så måte. Ville selv sier at det er humor, og at det er synd at alt skal bli tatt så alvorlig.


Kripos ber folk tenke over hva slags kommentarer som fester seg ved sitt navn. Leter du etter morsomme vitser om kvinner? Nakne damer forteller grove vitser. Publisert: Oslo : Atlantic forl.


Overordnet post: Norbok. Tidenes yngste skytterkonge Kristoffer Sanvoll, er vant til å takle stort press. Den bergenske treneren hans forteller grove vitser til ham når han . Ingen og den andre het Dum, Ingen falt på balkongen og Dom ringte til poletie og sa Ingen falt ned poletie sa det er bra da, Dom sa INGEN . Leif Ove Andsnes spiller med verdens største klassiske orkester.


Likevel er han nervøs når han for første gang skal spille Mozarts 22. Hurra for Kjøttulf og disse vitsene ! Flott med humor og merkelig at kverulentene her ikke har kritisert mangelen på politisk korrekthet også i . Da var arbeidsdagen god og morsom, og skikkelig underholdende. Damene overgikk hverandre i grove vitser og fortellinger, og hun hørte ord hun aldri hadde.


Håper han merker det når du svimer av da, pga for mye blod til hodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg