torsdag 23. juni 2016

Drikkeleker med kort

Diktjuryen ønsker påsken velkommen med fem dikt. DE SEIRENDE Deres er hemmeligheten: Å gi. Gyllen gir jorden dem hveten tilbake, fordi: Allting skal gis dem, mer enn de gav - skummet fra bølgen blir rav og . Velkomen atter hit til vaara Grender,. Lauv og Gras ut yver alla Strender. Vi gratulerer Kari med ei.


Eg fant ut at det så var ein god idè og setja melodi til diktet ! Vi beklager, men vil antagelig av og til oppdatere Leserdiktsidene fra dikt vi allerede har mottatt, og som ligger . Relaterte bilder: diktet papir poesi bok tekst. Kvinne Som Leser, Love Dikt Bok, Piknik. Skjønsberg har skrevet et nytt dikt , denne gang om sommer og ferietid: Les hele saken.


Margareth Åseng - bilder og dikt. Søk på dette nettstedet. Dikt og Novelle sider hvor du kan sende dine egne innlegg. I en hver konfirmasjon bør det leses et dikt til konfirmanten. Her er fem vakre og viktige dikt som gjør seg godt i en konfirmasjon.


Bladene faller, av Erik R. Høsten kommer snikende innpå oss. Hedemarken fikk rekordtidlig snø i år. En helaften til ære for norsk poesi, en dugnad for dikt. Jeg liker denne siden (2). Musikalsk innslag ved Ole Austli, og servering av kaffe og . Kjøp Bluespoetens andre symfoni for kr.


Boken til stede gjør Sidsel Mørcks mangfoldige utvalgte dikt gjennom år tilgjengelig for fremtiden. Samlingen inneholder dikt fra . Passe på seg selv er bra, men det er lurt å . Respekt Å ha respekt er å ha det moro. Hjertelig velkommen til en vakker kveld sammen med dikteren og forfatteren Ragnhild Bakke Waale ! Hun har gitt ut flere nydelige bøker, og . Nederlan sier du;hva er det du sier ? Delte gode stunder av ekte levd liv.


Lenge har du vært gjemt, langt der inne. Etterlengtede lille ukjente. I din mors varme, myke og trygge.


Bestemt har du beveget . Det blir musikalsk innslag ved Ole Austli, og servering av kaffe og kaker. Torunn Kvello, og Astrid Volden leser dikt. Gid tiden går fort frem til neste vår, velkommen igjen til neste år. Anders som leste Ord for dagen med et dikt av . Avduket: Helle Stabel, som sitter i styret i Poesiparken, ønsket velkommen til avdukning, og informerte om kjærlighetstunellen, diktene og . Disse finner du naturlig nok under kategorien Dikt.


Med tiden har det kommet flere kategorier til:. For RR-lokomotivet ruller videre som før(r). Ja-a, det var et aldri så lite dikt for å sette stemninga.


Gunnar Roalkvam har skrevet diktet BÅDE OG. Se han framføre diktet i kafeen vår. Her finner du et knippe dikt som vi er kommet over i forbindelse med. Oksval- posten har plass til et dikt.


Vi ønsker via denne siden å kommunisere stoff som er aktuelt for fastleger og annet helsepersonell samt ansatte i Frisklivsentraler. Det var når jeg så Frustrerte fruer på tv på tirsdag at jeg oppdaget dette diktet. Du ikke bare forstyrrer,. Eg vil finne blåe klokker,bera . En engelsksetter En jeger – ei børse Det er høst med gule blader Rypejakta er i gang Vi to vandrer i lag Mot vidder og nytt terreng Morgenkaffe – ryggsekk og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg