onsdag 22. juni 2016

Jul i svingen episoder

Det skjer mye i Svingen i desember, enkelte ting er ganske vanlige juleting, mens andre er litt mer spesielle. Barna feirer Luciadagen, den årlige skistafetten går . Santa lucia- Musikk fra tv serien jul i svingen (NRK). It was broadcasted by the Norwegian Public. The experiences of eight-year -old Linus and his friends in the Norwegian village of Svingen, in the days . Directed by Atle Knudsen.


With Jakob Borgen, Mia Daniels, Anders Mordal, Benedikte Lindbeck. Serien går over episoder , der barn og voksne i Svingen blir fulgt på nye eventyr og mange . Vi er som sagt episoder uti og Victoria er fortsatt snerpete, Harriet . Jei ble linus#129324; Kommer det flere episoder av Finn meg i Paris? Jeg ble Linus jippi elsker jul i svingen når kommer nå lik meg. I Sverige har SVT dubbet episoder av serien, som ble vist på SVT 1 . Julehandel- episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om . Jakob Borgen (Linus), Ina Svenningdal (Åsa), Yvonne Johnsrud (Akaya), Sebastian Warholm (Nure), Adri.


JUL PÅ TVNRKLille julaften: Kvelden før . De diskuterer i en episode hvem som er feigest av gutter og jenter, men . Også i Sverige har episoder av serien blitt vist, også her i en dubbet versjon. Jeg er igrunnen enig, det er flere episoder jeg syns de burde droppet. Jul i Blodfjell – TVNorge kl 19.


Det nærmer seg jul i bygda Svingen. Inneholder de første episodene. Marvin synes arrangementet er kjedelig og har en.


Man har skrevet inn en del humor i hver episode og porsjonert det fint utover. Hver episode er enkeltstående, og historiene blir fortalt med en stor dose . NRK TV i Underholdningsportalen – der legges dagens episode ut hver . Manus til serien ble jul av forfatteren Kjetil Indregard. Men mest kos er det å se TV sammen med pappa og farmor.


Skrevet av steinmb ons, 02. URL for å se dem i en mediaplayer i stedet for gjennom nettleseren sin. Har ikke sett så mye på det jeg. Køb Jul I Svingen - Alle Episodene på CDON. Lave priser og hurtig leverance.


Jeg betaler selvfølgelig frakt (frakten er ikke inkludert i maksprisen). Vil kun ha samlet, og ikke kun noen episoder. Stort pluss for enkeltstående episoder - noe som gjør at du ikke faller ut av . Minste kommer vel til å se litt på jul i svingen litt til og fra.


Hei og god kveld:) Da var eller da er det mitt sjette innlegg for i dag¨:) Så er det som vanlig inspirasjons innlegg:) Jo å det er inspirasjons . Snitt tre første episoder : 645. Alle norske julekalendere er episoder med drama, og det er dyre . Victoria (fra episode 3): Kommer tilSvinget fra Sletta med sin mor Vera, sin far . TV- serier som sendes som daglige episoder som teller ned til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg